Крабовий салат з селерою і кукурудзою
В салатниці змішуються нарізані стебла селери, консервована кукурудза, відварені курячі яйця і крабові палички. Потім все заправляється майонезом і подається до столу. Виходить простий, але дуже смачний салат до обіду або вечері.
Час готування: 15 хв.
Час приготування: 10 хв.
Порції – 8.
Склад:
- Стебла селери – 500 гр.
- Кукурудза консервована – 400 гр.
- Яйця курячі – 4 шт.
- крабові Палички – 400 гр.
- Майонез – 150 гр.
Процес приготування:
1. Для початку відварюємо до готовності яйця, після чого остуджуємо їх у холодній воді, очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками.
2. Крабові палички дістаємо з оболонки і нарізаємо їх невеликими шматочками.
3. Стебло селери ретельно промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику і нарізаємо його дрібним кубиком. Для цього спочатку розрізаємо селера на смужки.
4. Тепер беремо відповідну салатницю і відправляємо туди нарізані курячі яйця, крабові палички і селеру. Потім відкриваємо банку з консервованою кукурудзою, зливаємо звідти всю рідину і додаємо її до решти інгредієнтів. Далі все добре перемішуємо.
5. В кінці заправляємо все майонезом і ретельно перемішуємо. Готового салату даємо трохи постояти в холодильнику, після чого подаємо до столу в якості закуски або доповнення до основної страви. Приємного апетиту!