Покроковий рецепт приготування салату з селерою і ананасом
В салатницю відправляються нарізані стебла селери, яблука, консервовані ананаси і подрібнені волоські горіхи. Потім все заправляється майонезом, перемішується і подається до столу. Виходить легке і цікаве на смак блюдо.
Час готування: 20 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порції – 4.
Склад:
- Черешки селери – 100 гр.
- Яблука – 2 шт.
- Ананаси консервовані – 170 гр.
- Горіхи волоські – 1.5 ст. л.
- Майонез – 2.5 ст. л.
Процес приготування:
1. Стебла селери добре промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику і дуже тонко нарізаємо їх поперек.
2. Далі відкриваємо банку з консервованими ананасами, дістаємо їх з сиропу і ріжемо невеликими кубиками.3. Очищені волоські горіхи перекладаємо в поліетиленовий пакет і подрібнюємо їх за допомогою качалки.
4. Яблука також ретельно промиваємо під проточною водою і обсушуємо їх на паперовому рушнику. Потім очищаємо їх від шкірки, вирізаємо серцевину і натираємо їх на крупній тертці, або на тертці для моркви по-корейськи.
5. Тепер перекладаємо селера, ананаси і яблука в підходящу салатницю, потім додаємо до них столову ложку подрібнених волоських горіхів.
6. Заправляємо все майонезом і ретельно перемішуємо. Готовий салат посипаємо рештою волоськими горіхами і подаємо до столу в якості закуски або доповнення до основної страви. Приємного апетиту!