Салати з селерою – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Покроковий рецепт приготування салату з селерою і ананасом

В салатницю відправляються нарізані стебла селери, яблука, консервовані ананаси і подрібнені волоські горіхи. Потім все заправляється майонезом, перемішується і подається до столу. Виходить легке і цікаве на смак блюдо.

Час готування: 20 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порції – 4.

Склад:

  • Черешки селери – 100 гр.
  • Яблука – 2 шт.
  • Ананаси консервовані – 170 гр.
  • Горіхи волоські – 1.5 ст. л.
  • Майонез – 2.5 ст. л.

Процес приготування:

1. Стебла селери добре промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику і дуже тонко нарізаємо їх поперек.

2. Далі відкриваємо банку з консервованими ананасами, дістаємо їх з сиропу і ріжемо невеликими кубиками.3. Очищені волоські горіхи перекладаємо в поліетиленовий пакет і подрібнюємо їх за допомогою качалки.

4. Яблука також ретельно промиваємо під проточною водою і обсушуємо їх на паперовому рушнику. Потім очищаємо їх від шкірки, вирізаємо серцевину і натираємо їх на крупній тертці, або на тертці для моркви по-корейськи.

5. Тепер перекладаємо селера, ананаси і яблука в підходящу салатницю, потім додаємо до них столову ложку подрібнених волоських горіхів.

6. Заправляємо все майонезом і ретельно перемішуємо. Готовий салат посипаємо рештою волоськими горіхами і подаємо до столу в якості закуски або доповнення до основної страви. Приємного апетиту!