Субпродукти часто присутні на наших столах і не дивно, адже ці продукти дуже смачні і корисні для організму. Вони добре поєднуються з картоплею, різними кашами і макаронами. Існує багато рецептів страв з сердечок індички, ми вибрали 7 найсмачніших.
Сердечка індички, смажені в сметані
Сердечка індички відносяться до низькокалорійним субпродуктів. А сердечка в сметані – ідеальне поєднання, яке знайшло багато прихильників. Ми розповімо, як смачно приготувати тушковані в сметані серденько індички.
Інгредієнти на
3 порц.
- Сердечка індички 600 гр.
- Морква 2 шт.
- Селера 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Вода 2 л
- Масло вершкове 70 гр.
- Сметана 150 мл
- Лавровий лист 1 шт.
- Перець запашний 4 шт.
- Сіль за смаком
- Цибуля порей 1 шт.
Процес приготування:
- Сердечка індички помийте, очистіть від згустків крові і плівочок.
- Викладіть сердечка в каструлю, залийте їх водою і доведіть до кипіння. Також додайте у воду цибулину, одну моркву, селеру, лавровий лист і горошини перцю. Варіть все разом 1-1,5 години на середньому вогні.
- Другу частину овочів подрібніть. Цибулю наріжте півкільцями, моркву натріть на тертці, цибулю порей наріжте кільцями.
- Обсмажте овочі на вершковому маслі до м’якості.
- Далі викладіть на сковороду сметану і доведіть її вміст до кипіння. Зніміть засмажку з вогню.
- Коли овочі трохи охолонуть, перекладіть їх у чашу блендера і пюрируйте до однорідного стану.
- Варені сердечка остудіть, наріжте скибочками і обсмажте на вершковому маслі.
- Налийте на сковороду сметанний соус, доведіть до кипіння на повільному вогні, додайте сіль за смаком.
- Сердечка, тушковані в сметані готові, можна подавати їх до столу з гарніром за Вашим вибором.
