Сердечка індички – 7 дуже смачних рецептів приготування з покроковими фото

Ніжні сердечка індички, запечені в духовці

Не знаєте, як краще приготувати сердечка індички, ми Вам підкажемо відмінний рецепт. Запечені в духовці сердечка виглядають вельми цікаво і апетитно, не кажучи вже про їх чудовому смаку.

Час готування: 4 години

Час приготування: 30 хв

Порцій – 3

Склад:

  • Сердечка індички – 500 гр.
  • Корінь імбиру – 10 гр.
  • Часник – 2 зуб.
  • соєвий Соус – 100 мл
  • Соус Теріякі – 40 мл
  • Оцет рисовий – 40 мл
  • Вустерський Соус – 20 мл
  • Масло оливкове – 20 мл
  • Мед – 10 мл
  • Перець червоний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Сердечка індички помийте, очистіть від пленочек і зайвого жиру.

Крок 2. Зубчики часнику очистіть від лушпиння і пропустіть через прес. З кореня імбиру зріжте верхній шар і натріть його на дрібній тертці.

Крок 3. Приготуйте маринад для сердечок. Змішайте в мисці подрібнені часник і імбир, червоний мелений перець, соєвий соус, рисовий оцет, оливкова олія, мед соус Теріякі і Вустерський соус.

Крок 4. У миску з соусом опустіть сердечка, перемішайте, затягніть миску харчовою плівкою і приберіть в холодильник на 3 години. Потім нанизайте сердечка на дерев’яні шпажки.

Крок 5. Якщо ваша духовка має режим «Гриль», краще всього скористатися саме ним. В іншому випадку прогрійте духовку до 200 градусів і готуйте сердечка 20-25 хвилин. У такій оригінальній подачі сердечка будуть користуватися великим успіхом.