Дуже смачна яблучна шарлотка з сиром в мультиварці
Приготувавши один раз шарлотку зі свіжими яблуками і сиром, і отримавши високий, пишний і ароматний десерт ви будете повторювати цей рецепт раз за разом. Доповнимо класичні інгредієнти ніжним сиром, готовий пиріг набуває шалено приємну текстуру.
Час готування – 1 ч. 15 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 7.
Склад:
- Сир – 150 гр.
 - Цукор-пісок – 1 склянка
 - Борошно – 1 склянка
 - Розпушувач тіста – 7 гр.
 - Яйця – 3 шт.
 - Яблука – 1 шт.
 - Масло вершкове – 30 гр.
 - Масло рослинне – 10 гр.
 - цукрова Пудра – 1 ч. л.
 - Саль – 1 щіпка.
 - Ванілін – за смаком.
 
Процес приготування:
1. Замішуємо тісто: з’єднуємо просіяне борошно, яйце, цукровий пісок (залишаємо 2-3 столові ложки для посипання начинки), сіль і добре збиваємо міксером.
2. В отриману масу поступово вводимо просіяне борошно і розпушувач.
3. В окремій ємності змішуємо сир, залишки цукру і шматочок вершкового масла – розмішуємо до однорідної консистенції.
4. Чашу мультиварки змащуємо рослинним маслом і виливаємо половину тіста. Яблуко очищаємо від шкірки, ріжемо кубиками і ½ частину викладаємо на пшеничне масу.
5. Поверх фруктових шматочків розподіляємо сирну начинку.
6. Заливаємо сир залишками тіста і завершуємо «композицію» нарізаним яблуком.
7. Запікаємо шарлотку в мультиварці одну годину, включивши режим «Випічка».
8. Гарячий десерт обережно витягуємо з чаші і для прикраси посипаємо невеликою кількістю цукрової пудри. Приємного апетиту!












