Що приготувати зі свинини – 10 швидких та смачних рецептів на вечерю з покроковими фото

Свинина по-французьки у духовці

Свинина по-французьки у духовці – це яскраве кулінарне рішення для вашого свята чи сімейної вечері. Така страва нікого не залишить байдужою. Обов’язково спробуйте приготувати його за нашим перевіреним рецептом з покроковими фотографіями.

Час готування – 1 година 5 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Свинина – 0,7 кг.
  • Цибуля ріпчаста – 3 шт.
  • Сир твердий – 250 гр.
  • Помідори – 1 шт.
  • Майонез – 200 грн.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Масло вершкове – для змащування дека.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо свинину під водою, обсушуємо її і обробляють на скибочки рівної товщини.

Крок 2. Кожен шматочок м’яса відбиваємо кухонним молоточком і викладаємо на деко, змащене вершковим маслом. Солимо і перчимо на смак.

Крок 3. На м’ясні шматочки викладаємо півкільця цибулі.

Крок 4. Поливаємо все це майонезом.

Крок 5. Твердий сир натираємо на тертці із дрібними зубчиками.

Крок 6. Підготовлену свинину відправляємо у розігріту до 180 ° духовку на 30 хвилин. Через вказаний час посипаємо заготовки тертим сиром.

Крок 7. Запікаємо частування ще 15 хвилин, щоб утворилася рум’яна сирна скоринка.

Крок 8. Свинина по-французьки у духовці готова. Скоріше спробуйте!