Сирно-шоколадний мус
Сирно-шоколадний мус – це неймовірно ніжний, повітряний і смачний продукт для ваших домашніх десертів. Використовуйте його як самостійне частування. Приготувати таке ласощі зможе кожен. Для цього дотримуйтесь простим крокам з нашого перевіреного рецепту.
Час готування – 2 години 30 хвилин
Час приготування – 30 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Сир – 150 гр.
- Какао-порошок – 1 ст. л.
- Желатин – 10 гр.
- Молоко – 50 мл
- Сметана – 50 гр.
- Цукор – 2 ст. л.
- Цукор ванільний – 1 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Розмішуємо желатин в 50 мл холодного молока і залишаємо на 20 хвилин для набухання.
Крок 2. У чашу блендера відправляємо сир, сметану, два види цукру і какао-порошок. Збиваємо до повної однорідності.
Крок 3. Підготовлений желатин розтоплюємо на водяній бані.
Крок 4. Переливаємо суміш в загальну масу.
Крок 5. Збиваємо вміст блендером, починаючи з невеликої швидкості і поступово її збільшуючи. Збиваємо до пишноти близько трьох-п’яти хвилин.
Крок 6. Розливаємо мусс у креманки або стаканчики. Після відправляємо в холодильник на 2-3 години до застигання.
Крок 7. Сирно-шоколадний мус готовий. Пригощайтеся!