Шоколадний мус – 8 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Сирно-шоколадний мус

Сирно-шоколадний мус – це неймовірно ніжний, повітряний і смачний продукт для ваших домашніх десертів. Використовуйте його як самостійне частування. Приготувати таке ласощі зможе кожен. Для цього дотримуйтесь простим крокам з нашого перевіреного рецепту.

Час готування – 2 години 30 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Сир – 150 гр.
  • Какао-порошок – 1 ст. л.
  • Желатин – 10 гр.
  • Молоко – 50 мл
  • Сметана – 50 гр.
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Цукор ванільний – 1 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Розмішуємо желатин в 50 мл холодного молока і залишаємо на 20 хвилин для набухання.

Крок 2. У чашу блендера відправляємо сир, сметану, два види цукру і какао-порошок. Збиваємо до повної однорідності.

Крок 3. Підготовлений желатин розтоплюємо на водяній бані.

Крок 4. Переливаємо суміш в загальну масу.

Крок 5. Збиваємо вміст блендером, починаючи з невеликої швидкості і поступово її збільшуючи. Збиваємо до пишноти близько трьох-п’яти хвилин.

Крок 6. Розливаємо мусс у креманки або стаканчики. Після відправляємо в холодильник на 2-3 години до застигання.

Крок 7. Сирно-шоколадний мус готовий. Пригощайтеся!