Шоколадний шифоновий бісквіт в домашніх умовах
М’який і пружний шифоновий бісквіт можна зробити шоколадним. Використовуйте продукт для приготування смачних домашніх тортів і інших ласощів. Порадуйте себе і близьких.
Час готування: 1 година 40 хвилин
Час приготування: 1 год
Порцій – 800 гр.
Склад:
- Борошно – 200 гр.
 - Цукор – 225 гр.
 - Сіль – ¼ ч. л.
 - Сода – ¼ ч. л.
 - Розпушувач – 2 ч. л.
 - Какао – 60 гр.
 - Кава розчинна – 1,3 ст. л.
 - Вода – 175 мл
 - Білки яєчні – 8 шт.
 - Жовтки яєчні – 5 шт.
 - Масло рослинне – 125 мл
 
Процес приготування:
1. Какао і кави розмішуємо у гарячій воді і охолодити.
2. Збиваємо жовтки і відправляємо їх у шоколадну масу разом з рослинним маслом.
3. Розмішуємо борошно з сіллю, содою, розпушувачем і цукром (180 гр.).
4. З’єднуємо кавову суміш і борошняну, і вимішуємо до однорідності. Окремо збиваємо яєчні білки з цукром (45 гр.).
5. Перекладаємо білки в шоколадну масу і вимішуємо все до однорідності.
6. Тісто перелити у форму для випікання. Готуємо при температурі 160 градусів близько 50-60 хвилин.
7. Даємо продукту охолонути і використовуємо його не за призначенням.












