Натуральний сік з обліпихи без варіння на зиму
Натуральний сік з обліпихи володіє не тільки чудовими смаковими, але і цілющими властивостями. Зберігати його необхідно в холодному місці. Такий напій можна пити в чистому вигляді, робити з нього морси і використовувати в приготуванні коктейлів.
Час готування: 30 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 8.
Склад:
- Обліпиха – 1 кг
- Цукор – 0,4 кг
- Кислота лимонна – 2 щіпки.
Процес приготування:
1. Обліпиху промийте і просушіть.
2. Ягоди перетріть блендером. В отриману ягідну масу додайте цукор і лимонну кислоту, перемішайте.
3. Потім відокремте макуха від соку з допомогою дрібного сита.
4. Для зберігання соку підготуйте скляну тару. Добре промийте і стерилізуйте її.
5. Сік розлийте в банки, закрийте їх чистими кришками і зберігайте в холодильнику.
Приємного апетиту!