Смажена риба на пательні — 10 рецептів приготування з покроковими фото

Філе минтая на сковороді

Філе минтая на сковороді – це проста і швидка кулінарна ідея для вашого сімейного столу. Така риба порадує вас яскравим смаком і поживними властивостями. Можна подавати до столу з будь-якими гарнірами за смаком. Для приготування беріть на замітку наш покроковий рецепт.

Час приготування – 30 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Філе минтая – 400 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сухарі панірувальні – 60 гр.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Спеції для риби – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Попередньо розморожуємо філе минтая.

Крок 2. Після розморожування обсушуємо інгредієнт за допомогою паперових рушників.

Крок 3. Яйце вимішуємо віночком з сіллю і спеціями для риби.

Крок 4. Філе минтая розбираємо на порційні шматочки.

Крок 5. Занурюємо рибу в яєчну суміш, потім обвалюємо її в панірувальних сухарях.

Крок 6. Викладаємо рибні шматочки на сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо до рум’янцю.

Крок 7. Філе минтая на сковороді готово. Подавайте до столу з гарніром!