Філе минтая на сковороді
Філе минтая на сковороді – це проста і швидка кулінарна ідея для вашого сімейного столу. Така риба порадує вас яскравим смаком і поживними властивостями. Можна подавати до столу з будь-якими гарнірами за смаком. Для приготування беріть на замітку наш покроковий рецепт.
Час приготування – 30 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Філе минтая – 400 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Сухарі панірувальні – 60 гр.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Спеції для риби – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Попередньо розморожуємо філе минтая.
Крок 2. Після розморожування обсушуємо інгредієнт за допомогою паперових рушників.
Крок 3. Яйце вимішуємо віночком з сіллю і спеціями для риби.
Крок 4. Філе минтая розбираємо на порційні шматочки.
Крок 5. Занурюємо рибу в яєчну суміш, потім обвалюємо її в панірувальних сухарях.
Крок 6. Викладаємо рибні шматочки на сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо до рум’янцю.
Крок 7. Філе минтая на сковороді готово. Подавайте до столу з гарніром!