Сметанний торт – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Морквяний торт зі сметанним кремом

Морквяний торт зі сметанним кремом нікого не залишить байдужим. Таке ласощі порадує вас цікавим ніжним смаком і гарним зовнішнім виглядом. Подавайте до столу з чашкою гарячого чаю. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Морква – 250 гр.
  • Сметана 25% – 500 гр.
  • Борошно – 150 гр.
  • Цукор – 150 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Розпушувач – 2 ч. л.
  • цукрова Пудра – 3 ст. л.
  • Ванілін – за смаком.
  • Загущувач для вершків – за бажанням.

Процес приготування:

Крок 1. З’єднуємо курячі яйця з цукром. Збиваємо до отримання пишної піни.

Крок 2. Висипаємо в яєчну суміш просіяне борошно і розпушувач. Ретельно все перемішуємо до однорідності.

Крок 3. Очищаємо моркву натираємо її на дрібній тертці. Викладаємо її в тісто, перемішуємо.

Крок 4. Виливаємо заготовку у форму для випікання. Готуємо 40 хвилин при температурі 180 градусів. Після вимикаємо духовку, даємо заготівлю охолонути у формі близько 10 хвилин.

Крок 5. Приготуємо крем. Збиваємо сметану з цукровою пудрою і ваніліном. Якщо маса не виходить занадто густий, додайте загущувач для вершків.

Крок 6. Остиглий бісквіт розрізаємо на коржі. З’єднуємо їх в торт, обмазуємо сметанним кремом. Прибираємо десерт в холодильник для кращої просочення.

Крок 7. Морквяний торт зі сметанним кремом готовий. Пригощайтеся!