Морквяний торт зі сметанним кремом
Морквяний торт зі сметанним кремом нікого не залишить байдужим. Таке ласощі порадує вас цікавим ніжним смаком і гарним зовнішнім виглядом. Подавайте до столу з чашкою гарячого чаю. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.
Час приготування: 1 годину 20 хвилин
Час приготування – 30 хвилин
Порції – 8
Інгредієнти:
- Морква – 250 гр.
- Сметана 25% – 500 гр.
- Борошно – 150 гр.
- Цукор – 150 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Розпушувач – 2 ч. л.
- цукрова Пудра – 3 ст. л.
- Ванілін – за смаком.
- Загущувач для вершків – за бажанням.
Процес приготування:
Крок 1. З’єднуємо курячі яйця з цукром. Збиваємо до отримання пишної піни.
Крок 2. Висипаємо в яєчну суміш просіяне борошно і розпушувач. Ретельно все перемішуємо до однорідності.
Крок 3. Очищаємо моркву натираємо її на дрібній тертці. Викладаємо її в тісто, перемішуємо.
Крок 4. Виливаємо заготовку у форму для випікання. Готуємо 40 хвилин при температурі 180 градусів. Після вимикаємо духовку, даємо заготівлю охолонути у формі близько 10 хвилин.
Крок 5. Приготуємо крем. Збиваємо сметану з цукровою пудрою і ваніліном. Якщо маса не виходить занадто густий, додайте загущувач для вершків.
Крок 6. Остиглий бісквіт розрізаємо на коржі. З’єднуємо їх в торт, обмазуємо сметанним кремом. Прибираємо десерт в холодильник для кращої просочення.
Крок 7. Морквяний торт зі сметанним кремом готовий. Пригощайтеся!