Гречана локшина соба в устричному соусі
Гречана локшина соба в устричному соусі готується максимально просто. Якщо ви хочете швидко і смачно перекусити, це ваш варіант. Я часто готую гречану локшину з наповнювачами, а якщо немає часу, то використовую цей неабиякий рецепт. Виходить мега апетитно. Пробуйте з задоволенням!
Час приготування – 20 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 3
Інгредієнти:
- гречана Локшина Соба – 300 гр.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Устричний соус – 100 гр.
- Смажені насіння кунжуту – щіпка.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Зберіть компоненти для дивовижного страви.
Крок 2. Закип’ятіть в каструлі воду, підсолити. Надішліть собу і варіть відповідно до інструкції, зазначеної на упаковці. Зварену локшину злийте через сито або друшляк. Промийте кип’яченою водою.
Крок 3. Локшину перекладіть на сковорідку з оливковою олією, попередньо розігрівши її. Вилийте устричний соус і додати підсмажене насіння кунжуту. Готуйте 5 хвилин, постійно помішуючи.
Крок 4. Приготовану собу розділіть на порції. Присипте насінням кунжуту.
Крок 5. Запрошуйте до столу гостей. Приємного насолоди!