Як приготувати пасту з сьомгою у вершковому соусі?
Для початку відварюється паста. Далі в сковороді змішуються вершки з крохмалем, потім до них відправляється сьомга. У кінці соус з рибою додається паста і зелень. У підсумку виходить ситне і дуже смачне блюдо.
Час приготування: 15 хв.
Час приготування: 7 хв
Порції – 2.
Склад:
- Вироби макаронні – 150 гр.
- Вода – 400 мл
- Сьомга – 100 гр.
- Вершки 15% – 150 мл
- Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л.
- Зелень – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
1. У каструлі кип’ятимо воду, додаємо сіль і засипаємо пасту. Час приготування виробів дивимося на упаковці. Ми використовували бантики, тому це зайняло приблизно 5-6 хвилин. Зливаємо воду і накриваємо каструлю кришкою, щоб паста не обвітрилася.
2. Розігріваємо сковороду, вливаємо туди вершки і засипаємо кукурудзяний крохмаль. Відразу ж все перемішуємо, поки вершки холодні, інакше утворюються грудки. Готуємо пару хвилин, не перестаючи помішувати. Повинна вийде трохи густа маса.
3. Сьомгу нарізаємо невеликими шматочками. У цьому рецепті ми використовуємо слабосолену рибу, але можна брати як свіжу, так і заморожену.
4. Відправляємо рибу до соусу і тушкуємо кілька хвилин, поки вона не приготується. Збільшуємо час приготування, якщо використовуємо свіжу або заморожену сьомгу.
5. Висипаємо в соус з сьомгою пасту, додаємо сіль, перець і інші приправи за смаком. Тушкуємо ще кілька хвилин, поки макаронні вироби повністю не приготуються і знімаємо з вогню.
6. Зелень промиваємо під холодною водою і посипаємо зверху готову страву.
7. Перекладаємо пасту з сьомгою в тарілку, прикрашаємо зеленню петрушки і подаємо до столу. Приємного апетиту!