Сьомга у вершковому соусі – 7 рецептів в духовці на сковороді з фото покроково

Як приготувати пасту з сьомгою у вершковому соусі?

Для початку відварюється паста. Далі в сковороді змішуються вершки з крохмалем, потім до них відправляється сьомга. У кінці соус з рибою додається паста і зелень. У підсумку виходить ситне і дуже смачне блюдо.

Час приготування: 15 хв.

Час приготування: 7 хв

Порції – 2.

Склад:

  • Вироби макаронні – 150 гр.
  • Вода – 400 мл
  • Сьомга – 100 гр.
  • Вершки 15% – 150 мл
  • Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л.
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. У каструлі кип’ятимо воду, додаємо сіль і засипаємо пасту. Час приготування виробів дивимося на упаковці. Ми використовували бантики, тому це зайняло приблизно 5-6 хвилин. Зливаємо воду і накриваємо каструлю кришкою, щоб паста не обвітрилася.

2. Розігріваємо сковороду, вливаємо туди вершки і засипаємо кукурудзяний крохмаль. Відразу ж все перемішуємо, поки вершки холодні, інакше утворюються грудки. Готуємо пару хвилин, не перестаючи помішувати. Повинна вийде трохи густа маса.

3. Сьомгу нарізаємо невеликими шматочками. У цьому рецепті ми використовуємо слабосолену рибу, але можна брати як свіжу, так і заморожену.

4. Відправляємо рибу до соусу і тушкуємо кілька хвилин, поки вона не приготується. Збільшуємо час приготування, якщо використовуємо свіжу або заморожену сьомгу.

5. Висипаємо в соус з сьомгою пасту, додаємо сіль, перець і інші приправи за смаком. Тушкуємо ще кілька хвилин, поки макаронні вироби повністю не приготуються і знімаємо з вогню.

6. Зелень промиваємо під холодною водою і посипаємо зверху готову страву.

7. Перекладаємо пасту з сьомгою в тарілку, прикрашаємо зеленню петрушки і подаємо до столу. Приємного апетиту!