Як приготувати соус болоньєзе з помідорами і фаршем?
Домашній соус болоньєзе можна приготувати з м’ясного фаршу і помідорів. Продукт вийде соковитим, насиченим смаком і ви не витратите на нього багато часу. Беріть на замітку простий перевірений рецепт.
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 650 гр.
Інгредієнти:
- Фарш м’ясний – 0,5 кг
 - Цибуля ріпчаста – 1 шт.
 - Морква – 1 шт.
 - Помідори – 3 шт.
 - Часник – 2 зубчики.
 - Зелень – за смаком.
 - Сіль – 1 ч. л.
 - Спеції – за смаком.
 - Паста томатна – 80 гр.
 - Вино червоне сухе – 100 мл
 - Масло рослинне – 60 мл
 
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні продукти за списком. Фарш з м’яса заздалегідь розморожуємо, а овочі промиваємо і, при необхідності, подрібнюємо.
2. Дрібно ріжемо ножем цибулю з часником та морквою. Смажимо овочеву суміш на сковороді, заздалегідь прогрітій з рослинним маслом.
3. Після м’якості овочів доповнюємо їх м’ясним фаршем. Смажимо до його повної готовності.
4. Далі вливаємо вино, додаємо томатну пасту, дрібні шматочки помідорів, зелень, сіль і спеції.
5. Вимішуємо продукти і тушкуємо на тихому вогні ще 40 хвилин. Після чого ароматний соус болоньєзе буде повністю готовий!












