Соус для шаурми в домашніх умовах – 10 рецептів з покроковими фото

Кращий соус для шаурми з куркою в домашніх умовах

Приготований за цим рецептом соус для шаурми зможе здивувати своїм пікантним смаком та ароматом! Після його приготування більше не з’являться думки про покупку готової шаурми, адже приготувати в домашніх умовах це блюдо простіше простого! А цей чудовий соус зробить шаурму з куркою дуже смачною і соковитою!

Час готування: 2 ч. 5 хв.

Час приготування: 5 хв.

Порцій – 2.

Інгредієнти:

  • Кефір – 3 ст. л.
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Часник – 2 зуб.
  • Паприка мелена – 0,5 ч. л.
  • Кріп – 10 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. В одній мисці змішуємо кефір, майонез і сметану. Після перемішування основа повинна вийти однорідною.

2. Приправляємо отриману масу чорним меленим перцем, сіллю за смаком і паприкою.

3. Промийте і дрібно наріжте кріп. Додайте його в майбутній соус.

4. Очистіть часник, подрібніть його зручним способом. Додайте часник соус для пікантності смаку.

5. Всі інгредієнти ретельно перемішайте. Поставте соус в холодильник на 2 години. Він повинен настоятися.

6. Кращий соус для шаурми з куркою готовий! Пікантний і пряний смак соусу зробить шаурму, приготовлену в домашніх умовах, ідеальною!

Приємного вам апетиту!