Соус Каррі — 5 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Соус каррі на майонезі

Соус каррі на майонезі – це оригінальна заправка, яка широко використовується в кулінарії. Наприклад, витративши на приготування соусу не більше п’яти хвилин, ви зможете доповнити яловичий стейк або ж заправити будь-який овочевий салат – смачно в будь-якому разі!

Час готування – 5 хв.

Час приготування – 5 хв.

Порції – 3.

Склад:

  • Майонез – 100 гр.
  • Масло авокадо – 2 ст. л.
  • Сік лимона – 30 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Коріандр – 1/3 ч. ложки
  • Перець чорний горошком – 1/3 ч. ложки
  • Порошок каррі – ½ ч. л.
  • Часник – 1 зуб.

Процес приготування:

Крок 1. В піалі змішуємо масло авокадо, сік лимона і майонез.

Крок 2. В однорідну масу видавлюємо очищений зубець часнику.

Крок 3. За допомогою маточки і ступки перемелюємо коріандр і горошини чорного перцю.

Крок 4. У соус висипаємо мелені приправи, сіль і порошок каррі.

Крок 5. Знову добре перемішуємо і приступаємо до трапези. Приємного апетиту!