Соус каррі на майонезі
Соус каррі на майонезі – це оригінальна заправка, яка широко використовується в кулінарії. Наприклад, витративши на приготування соусу не більше п’яти хвилин, ви зможете доповнити яловичий стейк або ж заправити будь-який овочевий салат – смачно в будь-якому разі!
Час готування – 5 хв.
Час приготування – 5 хв.
Порції – 3.
Склад:
- Майонез – 100 гр.
- Масло авокадо – 2 ст. л.
- Сік лимона – 30 мл
- Сіль – за смаком.
- Коріандр – 1/3 ч. ложки
- Перець чорний горошком – 1/3 ч. ложки
- Порошок каррі – ½ ч. л.
- Часник – 1 зуб.
Процес приготування:
Крок 1. В піалі змішуємо масло авокадо, сік лимона і майонез.
Крок 2. В однорідну масу видавлюємо очищений зубець часнику.
Крок 3. За допомогою маточки і ступки перемелюємо коріандр і горошини чорного перцю.
Крок 4. У соус висипаємо мелені приправи, сіль і порошок каррі.
Крок 5. Знову добре перемішуємо і приступаємо до трапези. Приємного апетиту!