Домашній соус тартар з солоними огірками і майонезом
Простий спосіб приготувати домашній соус тартар – з додаванням майонезу і солоних огірків. Продукт порадує яскравим смаком з легкою кислинкою. Подавайте його до м’ясних і рибних страв.
Час приготування: 15 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 200 гр.
Склад:
- Майонез – 150 гр.
 - Яйце – 2 шт.
 - Огірок солоний – 2 шт.
 - Зелена цибуля – 1 пучок.
 - Перець червоний мелений – ¼ ч. л.
 - Сік лимонний – 0,5 ч. л.
 - Сіль – за смаком.
 - Цукор – за смаком.
 
Процес приготування:
1. Відварюємо курячі яйця. Використовувати будемо тільки жовтки. Їх слід подрібнити в крихту.
2. Доповнюємо жовтки майонезом.
3. Сюди ж додаємо дрібно порізані солоні огірки.
4. Доповнюємо масу ароматним зеленою цибулею.
5. Вимішуємо продукти і доповнюємо їх сіллю, цукром, спеціями і лимонним соком.
6. Ретельно вимішуємо заготовку до розчинення сухих інгредієнтів. Після чого, соус тартар переливаємо в підходящий посуд і подаємо до столу.












