Простий і смачний рецепт соусу тартар з гірчицею
Універсальний соус тартар часто готують з додаванням гірчиці. Продукт додасть заготівлі легку пікантність і ще більш яскравий аромат. Подавайте частування з м’ясом, рибою або картоплею.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 120 гр.
Склад:
- Гірчиця – 2 ч. л.
- Яйце – 2 шт.
- Огірок солоний – 30 гр.
- Кріп – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сік лимона – 1 ст. л.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
1. Відварюємо курячі яйця і після натираємо жовтки на дрібній тертці. Білки використовувати не потрібно.
2. Викладаємо до стружці з жовтка гірчицю.
3. Збиваємо продукти міксером до однорідного стану.
4. Далі вливаємо олію і лимонний сік. За смаком додаємо перець і сіль.
5. Опускаємо в загальну масу подрібнений кріп і солоний огірок.
6. Вимішуємо вміст до рівномірного розподілу всіх продуктів.
7. Переливаємо готовий тартар з гірчицею в невелику тарілку, охолоджуємо і подаємо до столу.