Спагетті – 10 рецептів приготування страв з покроковими фото

Спагетті з овочами

Спагетті з овочами – це ситне і дуже смачне блюдо, яке можна запропонувати навіть вегетаріанцеві. Так як до складу не входить м’ясо, готову пасту можна подати до столу як самостійне блюдо, а можна і в якості гарніру – як вам більше подобається.

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 7 хв.

Порції – 4.

Склад:

  • Спагетті – 170 гр.
  • Цибуля велика – 1 шт.
  • Перець болгарський великий – 1 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Помідори – 1 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Петрушка – 5 гілочок.
  • Соус соєвий – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Коріандр мелений – 3 щіпки.
  • Перець чорний мелений – 3 щіпки.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо цибулю і моркву, цибулю ріжемо півкільцями, а моркву подрібнюємо за допомогою терки – викладаємо на сковорідку з розігрітим рослинним маслом. У каструлі кип’ятимо воду для варіння макаронів.

Крок 2. Пасеруємо овочеве асорті до м’якості на вогні трохи вище середнього.

Крок 3. Киплячу воду підсолюємо і закидаємо спагетті, від часу зазначеного на упаковці, не довариваем 1 хвилину.

Крок 4. М’якоть болгарського перцю і томат нарізаємо соломкою і додаємо до пассеровке, при постійному помішуванні готуємо на максимальному нагріві.

Крок 5. В момент, коли перець злегка розм’як, доповнюємо складу петрушкою, соєвим соусом, часником, пропущеним через прес, дрібкою солі і спеціями.

Крок 6. Тушкуємо овочі на помірному полум’я ще 1-3 хвилини.

Крок 7. Зливаємо відвар, перекладаємо пасту в соус.

Крок 8. Перемішуємо і через 2-3 хвилини переходимо до сервіровці.

Крок 9. Приємного апетиту!