Спагетті з овочами
Спагетті з овочами – це ситне і дуже смачне блюдо, яке можна запропонувати навіть вегетаріанцеві. Так як до складу не входить м’ясо, готову пасту можна подати до столу як самостійне блюдо, а можна і в якості гарніру – як вам більше подобається.
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 7 хв.
Порції – 4.
Склад:
- Спагетті – 170 гр.
- Цибуля велика – 1 шт.
- Перець болгарський великий – 1 шт.
- Морквина – 1 шт.
- Помідори – 1 шт.
- Часник – 3 зуб.
- Петрушка – 5 гілочок.
- Соус соєвий – 2 ст. л.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Коріандр мелений – 3 щіпки.
- Перець чорний мелений – 3 щіпки.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо цибулю і моркву, цибулю ріжемо півкільцями, а моркву подрібнюємо за допомогою терки – викладаємо на сковорідку з розігрітим рослинним маслом. У каструлі кип’ятимо воду для варіння макаронів.
Крок 2. Пасеруємо овочеве асорті до м’якості на вогні трохи вище середнього.
Крок 3. Киплячу воду підсолюємо і закидаємо спагетті, від часу зазначеного на упаковці, не довариваем 1 хвилину.
Крок 4. М’якоть болгарського перцю і томат нарізаємо соломкою і додаємо до пассеровке, при постійному помішуванні готуємо на максимальному нагріві.
Крок 5. В момент, коли перець злегка розм’як, доповнюємо складу петрушкою, соєвим соусом, часником, пропущеним через прес, дрібкою солі і спеціями.
Крок 6. Тушкуємо овочі на помірному полум’я ще 1-3 хвилини.
Крок 7. Зливаємо відвар, перекладаємо пасту в соус.
Крок 8. Перемішуємо і через 2-3 хвилини переходимо до сервіровці.
Крок 9. Приємного апетиту!