Стейк з індички на сковороді – 8 рецептів приготування, як посмажити смачний і соковитий стейк

Соковиті і ніжні стейки з індички на сковороді з овочами

Для яскравого, соковитого домашнього обіду можна приготувати стейки з індички з овочами. Ароматне блюдо здивує ваших рідних подачею і оригінальним смаком. Беріть на замітку поживний і корисний рецепт.

Час приготування: 50 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 5

Інгредієнти:

  • Стейк індички – 5 шт.
  • Помідор – 3 шт.
  • Морква – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Цибуля зелена – 1 пучок.
  • Кріп – 1 пучок.
  • Коріння сухе – 3 ст. л.
  • Майонез – 5 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Лист лавровий – 3 шт.
  • Масло рослинне – 100 мл

Процес приготування:

1. Підготуємо інгредієнти. Овочі та зелень промиваємо під водою, м’ясо розморожуємо.

2. Стейки індички викладаємо в глибоку миску. Поливаємо рослинним маслом, обсипаємо сіллю і спеціями за смаком.

3. Перекладаємо заготовку в сковороду. Накриваємо кришкою і готуємо близько 20 хвилин. М’ясо слід перевертати.

4. В цей час займемося підготовкою овочів. Моркву натираємо на тертку.

5. Помідори ділимо на тонкі кружечки.

6. Свіжу зелень подрібнюємо ножем.

7. Ріпчасту цибулю подрібнюємо будь-яким зручним способом.

8. Висипаємо на тарілку сухі коріння. Занадто великі розрізаємо.

9. Посипаємо обсмажене м’ясо корінням. Зменшуємо вогонь.

10. Підготуємо лаврове листя і спеції без солі.

11. Поливаємо блюдо половиною майонезу. Викладаємо цибулю.

12. Далі додаємо терту моркву.

13. Обсипаємо продукти спеціями. Сюди ж кладемо лаврове листя і продовжуємо тушкувати вміст.

14. Занурюємо в сковороду помідори.

15. Виливаємо майонез.

16. Зверху посипаємо зеленню.

17. Накриваємо заготівлю кришкою і тушкуємо близько 10 хвилин.

18. Розмішуємо блюдо і даємо йому трохи охолонути.

19. Викладаємо апетитні стейки з овочами на тарілку і подаємо до столу!