Страви з путасу – 8 простих і смачних рецептів приготування з покроковими фото

Путасу з майонезом на сковороді

Путасу з майонезом на сковороді виходить дуже соковитою, яскравою за смаком і апетитною. Можна подавати з хлібом або вашими улюбленими гарнірами. Підходить для сімейних обідів і вечерь. Обов’язково спробуйте приготувати рибу на нашу перевіреного покрокового рецептом.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Путасу – 400 гр.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Сухарі панірувальні – 3 ст. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Путасу заздалегідь розморожуємо і промиваємо під водою.

Крок 2. Очищаємо рибу при необхідності і викладаємо в глибоку миску. Доповнюємо сіллю.

Крок 3. До риби відправляємо вказану кількість майонезу.

Крок 4. Перемішуємо і залишаємо маринуватися на 30 хвилин мінімум. Можна потримати до однієї години.

Крок 5. Далі підготовлену рибу обвалюють у панірувальних сухарях.

Крок 6. Перекладаємо на сковороду, розігріту з олією і обсмажуємо до рум’янцю з усіх боків.

Крок 7. Апетитна путасу з майонезом на сковороді готова. Подавайте до столу і пригощайтеся!