Путасу з майонезом на сковороді
Путасу з майонезом на сковороді виходить дуже соковитою, яскравою за смаком і апетитною. Можна подавати з хлібом або вашими улюбленими гарнірами. Підходить для сімейних обідів і вечерь. Обов’язково спробуйте приготувати рибу на нашу перевіреного покрокового рецептом.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Путасу – 400 гр.
- Майонез – 3 ст. л.
- Сухарі панірувальні – 3 ст. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Путасу заздалегідь розморожуємо і промиваємо під водою.
Крок 2. Очищаємо рибу при необхідності і викладаємо в глибоку миску. Доповнюємо сіллю.
Крок 3. До риби відправляємо вказану кількість майонезу.
Крок 4. Перемішуємо і залишаємо маринуватися на 30 хвилин мінімум. Можна потримати до однієї години.
Крок 5. Далі підготовлену рибу обвалюють у панірувальних сухарях.
Крок 6. Перекладаємо на сковороду, розігріту з олією і обсмажуємо до рум’янцю з усіх боків.
Крок 7. Апетитна путасу з майонезом на сковороді готова. Подавайте до столу і пригощайтеся!