Тушкована путасу з цибулею та морквою на сковороді
Тушкована путасу з цибулею та морквою на сковороді – ситне, смачне і універсальне блюдо для вашого столу. Подавайте його до обіду, вечері або в якості яскравого перекусу. Для приготування рекомендуємо скористатися перевіреним рецептом з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.
Час приготування – 30 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Путасу – 0,3 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 200 гр.
- Сіль – за смаком.
- Вода – 200 мл
- Сметана – 1 ст. л.
- Борошно – 2-3 ст. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Розморожуємо путасу, промиваємо її і нарізаємо порційними шматочками.
Крок 2. Солимо рибні шматочки і обвалюємо їх у борошні.
Крок 3. Обсмажуємо рибу на рослинному маслі до яскравого рум’янцю з обох сторін.
Крок 4. Доповнюємо путасу подрібненою цибулею і тертою морквою.
Крок 5. Солимо частування, доповнюємо водою і сметаною. Акуратно перемішуємо вміст.
Крок 6. Готуємо страву 10 хвилин під кришкою, після тушкуємо ще 15 хвилин без кришки до повної готовності.
Крок 7. Апетитна путасу з цибулею та морквою на сковороді готова. Діліть на порції, подавайте до столу і пригощайтеся!