Страви з путасу – 8 простих і смачних рецептів приготування з покроковими фото

Тушкована путасу з цибулею та морквою на сковороді

Тушкована путасу з цибулею та морквою на сковороді – ситне, смачне і універсальне блюдо для вашого столу. Подавайте його до обіду, вечері або в якості яскравого перекусу. Для приготування рекомендуємо скористатися перевіреним рецептом з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.

Час приготування – 30 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Путасу – 0,3 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 200 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Вода – 200 мл
  • Сметана – 1 ст. л.
  • Борошно – 2-3 ст. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Розморожуємо путасу, промиваємо її і нарізаємо порційними шматочками.

Крок 2. Солимо рибні шматочки і обвалюємо їх у борошні.

Крок 3. Обсмажуємо рибу на рослинному маслі до яскравого рум’янцю з обох сторін.

Крок 4. Доповнюємо путасу подрібненою цибулею і тертою морквою.

Крок 5. Солимо частування, доповнюємо водою і сметаною. Акуратно перемішуємо вміст.

Крок 6. Готуємо страву 10 хвилин під кришкою, після тушкуємо ще 15 хвилин без кришки до повної готовності.

Крок 7. Апетитна путасу з цибулею та морквою на сковороді готова. Діліть на порції, подавайте до столу і пригощайтеся!