Курка зі шпинатом у вершковому соусі
Курка зі шпинатом у вершковому соусі – це дивно смачна й поживна страва, яку можна дозволити собі навіть на ніч, незважаючи на те, що ви дотримуєтеся дієти або підраховуєте калорії. Птах, приготовлена таким способом, напевно стане вашим фаворитом!
Час готування – 25 хв.
Час приготування – 7-10 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Філе куряче – 250 гр.
- Цибуля – 50 гр.
- Шпинат – 30 гр.
- Вершки 20% – 150 мл
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Часник гранульований – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Лук «звільняємо» від лушпиння і довільно нарізаємо невеликими сегментами.
Крок 2. З курячого філе видаляємо плівки, промиваємо водою і нарізаємо великими кубиками.
Крок 3. Промиті листки шпинату рвемо руками.
Крок 4. На розігрітому рослинному маслі близько 5-6 хвилин смажимо м’ясо і цибульні шматочки.
Крок 5. Заливаємо інгредієнти вершками.
Крок 6. Посипаємо сіллю і спеціями, тушкуємо на повільному вогні 10 хвилин.
Крок 7. Додаємо шпинат, перемішуємо і через 1-2 хвилини прибираємо з конфорки.
Крок 8. Розкладаємо соковите блюдо по порційних тарілках і дегустуємо. Приємного апетиту!