Як приготувати заморожену стручкову квасолю на сковороді
Як приготувати заморожену стручкову квасолю на сковороді – питання, який займе своє рішення не більше 20 хвилин. Блюдо виходить ситним і не вимагає ніяких доповнень. Стручкова квасоля чудово гармонує як з м’ясними, так і рибними стравами. Принцип приготування замороженої і свіжої квасолі практично не відрізняється.
Час приготування – 20 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 1
Інгредієнти:
- Стручкова квасоля заморожена – 250 гр.
- Сметана – 3 ст. л.
- Часник – 1 зубчик
- Вода – 50 мл
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Прованські трави – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Готуємо інгредієнти.
Крок 2. У сковорідку з рослинним маслом висипаємо заморожену квасолю. Розміщуємо на середній температурі. При бажанні квасолю можна попередньо обдати окропом, щоб змити полій і прискорити процес готування.
Крок 3. При частому помішуванні, готуємо овочі 3-4 хвилини.
Крок 4. Присмачую сметаною і вливаємо воду. Сметану беремо будь-якої жирності. В крайньому випадку, можна взагалі обійтися без неї, протушив овочі у воді, або замінити натуральним йогуртом. Розмішавши, приправляємо спеціями і подрібненим часником. Можна взяти гранульовану спецію. Прованські трави можна не додавати.
Крок 5. Перемішавши і прикривши сковорідку, підсмажуємо на температурі нижче середнього 10 хвилин. Для рівномірного готування не забуваємо помішувати.
Крок 6. Коли квасоля приготується і соус загусне, розкладаємо по порціях смачне частування. Можна доповнити смаженою або відварною яйцем і сосисками. Таке блюдо підійде для ситного сніданку.
Крок 7. Пробуємо прості домашні шедеври. При необхідності доповнюємо куркою, смаженої на грилі або стейком риби. Цей варіант ідеальний для повноцінного прийому їжі для тих, хто контролює харчування, стежить за споживанням калорій і своєю формою. Приємного апетиту!