Сучний суп – 10 простих і смачних рецептів приготування супу з сочевиці з покроковими фото

Сочевий суп з м’ясом

Сочевичний суп з м’ясом – це просте та смачне рішення для всієї родини. Таке частування виходить неймовірно поживним та апетитним. Подавайте до столу із хлібом та ароматною зеленню. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями нашої збірки.

Час готування – 1 година 20 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Сочевиця – 1 ст.
  • М’ясо – 300 грн.
  • Вода – 2,5 л
  • Картопля – 3 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Олія – 2 ст.л.
  • Сіль за смаком.
  • Чабрець сушений – 1 щіпка.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Вода – 2,5 л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо усі необхідні продукти за списком.

Крок 2. Сочевицю заздалегідь промиваємо та вимочуємо у холодній воді. Це значно прискорить її приготування.

Крок 3. Дрібним кубиком ріжемо цибулю, моркву обробляємо соломкою.

Крок 4. Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо на ній цибулю до м’якого стану.

Крок 5. Викладаємо до цибулі моркву і смажимо всі разом кілька хвилин.

Крок 6. М’ясо заливаємо водою, солимо і ставимо на плиту. Варимо до м’якості м’яса і лише після цього висипаємо підготовлену сочевицю. Перемішуємо та варимо ще 15 хвилин.

Крок 7. Картоплю очищаємо та ріжемо невеликим кубиком. Також викладаємо у каструлю.

Крок 8. Через 15 хвилин додаємо обсмажену цибулю та моркву. Через кілька хвилин додаємо подрібнену зелень. Оцінюємо готовність супу з м’якості картоплі.

Крок 9. Сочевичний суп із м’ясом готовий. Розливайте по тарілках та подавайте до столу!