Сочевий суп з м’ясом
Сочевичний суп з м’ясом – це просте та смачне рішення для всієї родини. Таке частування виходить неймовірно поживним та апетитним. Подавайте до столу із хлібом та ароматною зеленню. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями нашої збірки.
Час готування – 1 година 20 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Сочевиця – 1 ст.
- М’ясо – 300 грн.
- Вода – 2,5 л
- Картопля – 3 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Олія – 2 ст.л.
- Сіль за смаком.
- Чабрець сушений – 1 щіпка.
- Зелень – 1 пучок.
- Вода – 2,5 л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо усі необхідні продукти за списком.
Крок 2. Сочевицю заздалегідь промиваємо та вимочуємо у холодній воді. Це значно прискорить її приготування.
Крок 3. Дрібним кубиком ріжемо цибулю, моркву обробляємо соломкою.
Крок 4. Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо на ній цибулю до м’якого стану.
Крок 5. Викладаємо до цибулі моркву і смажимо всі разом кілька хвилин.
Крок 6. М’ясо заливаємо водою, солимо і ставимо на плиту. Варимо до м’якості м’яса і лише після цього висипаємо підготовлену сочевицю. Перемішуємо та варимо ще 15 хвилин.
Крок 7. Картоплю очищаємо та ріжемо невеликим кубиком. Також викладаємо у каструлю.
Крок 8. Через 15 хвилин додаємо обсмажену цибулю та моркву. Через кілька хвилин додаємо подрібнену зелень. Оцінюємо готовність супу з м’якості картоплі.
Крок 9. Сочевичний суп із м’ясом готовий. Розливайте по тарілках та подавайте до столу!