
Суп-пюре з печериць з вершками — дуже смачне, ніжне й ситне перше блюдо. Вершки – прекрасний продукт, який додасть м’якість будь-яких страв, у тому числі і супів. Крем-суп з шампіньйонів часто можна знайти в меню представницьких ресторанів, але їх легко можна приготувати і вдома, а результат вийде навіть краще. У цій статті ви дізнаєтеся 8 різних способів приготувати смачний і делікатний крем-суп.
Неймовірно смачний грибний крем-суп з печериць з вершками
Класичний і дуже простий рецепт, результатом якого буде бархатистий і ароматний суп, який вийде не тільки неймовірно смачним, але і корисним.

Інгредієнти на
6 порц.
- Печериці свіжі 680 гр.
 - Вода-750 мл
 - Вершки 450 мл
 - Цибуля ріпчаста 1.5 шт.
 - Соус соєвий 4.5 ст. л.
 - Масло вершкове 130 гр.
 - Перець чорний мелений за смаком
 - Сіль за смаком
 
Процес приготування:
- Як приготувати грибний суп-пюре з печериць з вершками? Готуємо всі необхідні інгредієнти.
 - Наливаємо в каструлю фільтровану воду, ставимо на вогонь і кип’ятимо.
 - Промиваємо печериці під проточною водою і просушуємо на рушник. Нарізаємо їх на дрібні кубики. Для прикраси можна два гриби нарізати тонкими пластинами.
 - Очищаємо цибулю від лушпиння і дрібно нарізаємо.
 - Розтоплюємо на сковороді масло, викладаємо на неї цибулю та печериці.
 - Обсмажуємо гриби з цибулею на середньому вогні, постійно помішуючи, близько 5 хвилин. Декоративні гриби обсмажуємо окремо.
 - У киплячу воду вливаємо жирні вершки і соєвий соус.
 - Помішуючи, доводимо суміш до кипіння.
 - Додаємо обсмажені гриби з цибулею. Варимо суп трохи більше 10 хвилин на маленькому вогні.
 - Заглибним блендером пюрируем суп до однорідності.
 - Перчимо і солимо за смаком і перемішуємо.
 - Перед подачею розливаємо суп по тарілках і прикрашаємо грибами і зеленню. Приємного апетиту!
 























