Суп з галушками на курячому бульйоні – 8 покрокових рецептів бабусиного супу з фото

Суп на курячому бульйоні з галушками з борошна з яйцем

Суп на курячому бульйоні з галушками з борошна – це цікавий кулінарний варіант для вашого ситного сімейного обіду. Така гаряча страва виходить неймовірно смачною та ароматною. Приготувати його легко. Для цього використовуйте перевірений рецепт із покроковими фотографіями.

Час готування – 1 година 10 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Курка – 250 гр.
  • Картопля – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – 3 ст.
  • Сіль за смаком.
  • Приправа універсальна – до смаку.
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Часник – 1 зуб.
  • Вода – 2 л.
  • Петрушка – 3 ст.
  • Олія – ​​3 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Курку обробляють на частини і викладаємо в каструлю. Заливаємо водою, доводимо до кипіння і варимо після 30 хвилин. Бульйон обов’язково солимо і в процесі прибираємо піну.

Крок 2. Після готовності курку витягаємо з бульйону та остуджуємо.

Крок 3. Картоплю очищаємо, добре промиваємо під водою і ріжемо на брусочки або кубики.

Крок 4. Підготовлену картоплю відправляємо в бульйон і варимо близько 20 хвилин.

Крок 5. Куряче м’ясо, що остигло, відокремлюємо від кісточок і трохи нарізаємо.

Крок 6. Подрібнюємо цибулю і натираємо на тертці моркву. Обсмажуємо овочі в сковороді з олією до м’якого стану.

Крок 7. У каструлю з картоплею відправляємо обсмажені овочі та шматки курки.

Крок 8. Тепер займемося приготуванням галушок. Розбиваємо в глибоку тарілку куряче яйце, додаємо сюди столову ложку води та трохи солі.

Крок 9. Збиваємо продукти вилкою та всипаємо сюди борошно.

Крок 10. Вимішуємо однорідне тісто без грудочок.

Крок 11. У суп відправляємо спеції, подрібнений часник та лавровий лист. За допомогою чайної ложки поринаємо сюди наше тісто порційно.

Крок 12. Чекаємо, поки спливуть усі галушки. Після цього можна вимикати плиту.

Крок 13. Суп на курячому бульйоні з галушками з борошна з яйцем готовий. Подавайте до столу, доповнивши зеленню!