Свиняче серце – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Салат зі свинячого серця і маринованої цибулі

Цікавий на смак пікантний салат на будь-який випадок життя. Маринований лук дуже вдало поєднується з нейтральним смаком свинячого серця і нейтралізує його сухість. Салат можна заправити стандартно майонезом або приготувати більш складну заправку на основі гірчиці.

Час готування: 140

Час приготування: 20 хв

Порцій – 4-6

Інгредієнти:

  • Серце свиняче – 1 шт.
  • Морква – 3 шт.
  • Цибуля маринований – 3 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Чорний мелений перець – за смаком.
  • Майонез – 180 мл
  • Масло олію – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Свиняче серце зваріть в підсоленій воді, потім остудіть і наріжте тонкою соломкою.

Крок 2. Моркву очистіть, помийте і натріть на крупній тертці. Потім обсмажте моркву до м’якості на рослинному маслі.

Крок 3. Маринований цибулю можна зробити самостійно або скористатися вже готовим.

Крок 4. Викладіть інгредієнти подрібнені в підходящу за розміром салатницю.

Крок 5. Додайте сіль, мелений перець і майонез, перемішайте.

Крок 6. Дуже просто у Вас на столі буде чудовий салат з вареним свинячим серцем.