Салат зі свинячого серця і маринованої цибулі
Цікавий на смак пікантний салат на будь-який випадок життя. Маринований лук дуже вдало поєднується з нейтральним смаком свинячого серця і нейтралізує його сухість. Салат можна заправити стандартно майонезом або приготувати більш складну заправку на основі гірчиці.
Час готування: 140
Час приготування: 20 хв
Порцій – 4-6
Інгредієнти:
- Серце свиняче – 1 шт.
- Морква – 3 шт.
- Цибуля маринований – 3 шт.
- Сіль – за смаком.
- Чорний мелений перець – за смаком.
- Майонез – 180 мл
- Масло олію – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Свиняче серце зваріть в підсоленій воді, потім остудіть і наріжте тонкою соломкою.
Крок 2. Моркву очистіть, помийте і натріть на крупній тертці. Потім обсмажте моркву до м’якості на рослинному маслі.
Крок 3. Маринований цибулю можна зробити самостійно або скористатися вже готовим.
Крок 4. Викладіть інгредієнти подрібнені в підходящу за розміром салатницю.
Крок 5. Додайте сіль, мелений перець і майонез, перемішайте.
Крок 6. Дуже просто у Вас на столі буде чудовий салат з вареним свинячим серцем.