Свинячі відбивні з ананасом в духовці
Свинячі відбивні з ананасом в духовці – класика кулінарії, яка ніколи не набридне. Ситне блюдо можна приготувати для себе і своїх близьких на обід або вечерю. А також на урочистому застілля його по достоїнству оцінять ваші гості.
Час готування – 50 хв.
Час приготування – 20-25 хв.
Порції – 3-4.
Склад:
- Свинина – 0,5 кг
- Майонез – 200 мл
- Сир – 100 гр.
- Ананас, консервований кільцями – 1 банку.
- Цибуля ріпчаста білий – 2 шт.
- Маслини без кісточок – скільки буде потрібно.
- Сіль поварена – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для змазування дека.
Процес приготування:
Крок 1. Свинину повністю розморозьте, обмийте під краном і зі всіх сторін промокніть від вологи паперовими рушниками. Наріжте м’ясо пластинками і відбийте з обох сторін кухонним молоточком. Натріть відбивні з двох сторін сіллю і свіжомеленим перцем.
Крок 2. Найзручніше для запікання відбивних використовувати звичайний лист. Змастіть його поверхню олією і розкладіть на ньому м’ясні заготовки. Очищений ріпчасту цибулю наріжте кільцями. Колечка розкладіть по м’ясу, нанесіть зверху майонезну сіточку.
Крок 3. Колечка консервованого ананаса викладіть на паперові серветки, щоб позбутися від зайвої рідини. Потім розкладіть ананас по отбивным, злегка промажте їх майонезом.
Крок 4. Заготовки щедро посипте тертим сиром, в серединку кожного кільця ананаса покладіть по одній оливи.
Крок 5. Свинячі відбивні відправте в духовку і готуйте при 180 градусах протягом півгодини. М’ясо виходить дуже соковитим і м’яким, подавайте його в гарячому вигляді з легким гарніром. Приємного апетиту!