Свинина з ананасами, сиром і майонезом в духовці
Свинина з ананасами, сиром і майонезом в духовці завжди виручає, коли необхідно смачно нагодувати велику компанію на святі. Готувати страву нескладно і відносно швидко. Зате свинина виходить прекрасною, м’якою і соковитою.
Час готування – 1 ч. 10 хв.
Час приготування – 0,5 ч.
Порції – 4.
Склад:
- М’якоть свинини – 0,8 кг
- Часник – 3 зуб.
- Майонез – 150 мл
- Ананас, консервований в кільцях – 8 шт.
- Масло рослинне без запаху – 2 ст. л.
- Сир твердих/напівтвердих сортів – 150 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Свіжу свинячу корейку, наріжте медальйонами. Потім кожен шматочок добре відбийте спеціальним молоточком.
Крок 2. Натріть весь сир на тертці з великими отворами, перекладіть їх у миску. До сиру додайте подрібнений часник і майонез, перемішайте.
Крок 3. Розкрийте банку з консервованими ананасами і злийте сік. Потім кожне кільце промокніть серветкою. Кожну свинячу відбивну посоліть і поперчіть, зверху покладіть кільце ананаса.
Крок 4. Далі на заготовки розкладіть сирно-майонезну суміш.
Крок 5. Для запікання використовуйте деко, змастіть його поверхню олією. Розкладіть м’ясні заготовки на відстані один від одного. Запікайте блюдо в духовці при 180 градусах 35-40 хвилин. Запечену свинину з ананасами подавайте в теплому вигляді з гарніром по своєму смаку. Приємного апетиту!