Свинина з ананасами в духовці – 8 рецептів з покроковими фото

Свинина з ананасами, сиром і майонезом в духовці

Свинина з ананасами, сиром і майонезом в духовці завжди виручає, коли необхідно смачно нагодувати велику компанію на святі. Готувати страву нескладно і відносно швидко. Зате свинина виходить прекрасною, м’якою і соковитою.

Час готування – 1 ч. 10 хв.

Час приготування – 0,5 ч.

Порції – 4.

Склад:

  • М’якоть свинини – 0,8 кг
  • Часник – 3 зуб.
  • Майонез – 150 мл
  • Ананас, консервований в кільцях – 8 шт.
  • Масло рослинне без запаху – 2 ст. л.
  • Сир твердих/напівтвердих сортів – 150 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Свіжу свинячу корейку, наріжте медальйонами. Потім кожен шматочок добре відбийте спеціальним молоточком.

Крок 2. Натріть весь сир на тертці з великими отворами, перекладіть їх у миску. До сиру додайте подрібнений часник і майонез, перемішайте.

Крок 3. Розкрийте банку з консервованими ананасами і злийте сік. Потім кожне кільце промокніть серветкою. Кожну свинячу відбивну посоліть і поперчіть, зверху покладіть кільце ананаса.

Крок 4. Далі на заготовки розкладіть сирно-майонезну суміш.

Крок 5. Для запікання використовуйте деко, змастіть його поверхню олією. Розкладіть м’ясні заготовки на відстані один від одного. Запікайте блюдо в духовці при 180 градусах 35-40 хвилин. Запечену свинину з ананасами подавайте в теплому вигляді з гарніром по своєму смаку. Приємного апетиту!