Простий і смачний рецепт сирної запіканки без манки і яєць
На ранковому столі запіканка завжди займає почесне місце. Готувати її легко і на смак запіканка завжди виходить чудово ніжною, особливо якщо не додавати в тісто манку і яйця.
Час готування: 60 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 8.
Склад:
- Банан – 1 шт.
- Сир – 500 гр.
- Цукор – 5 ст. л.
- Сметана – 5 ст. л.
- Крохмаль – 2 ст. л.
- Кориця – 1 щіпка.
- Масло вершкове – 1 ст. л.
Процес приготування:
1. Сир протріть через дрібне сито, змішайте його з цукром, корицею і крохмалем.
2. Окремо з допомогою блендера розімніть банан в пюре.
3. Додати бананове пюре в сирну масу, перемішайте.
4. Форму для запікання змастіть маслом, викладіть в неї сирну масу. Випікайте запіканку при 180 градусах 30 хвилин.
5. Потім дістаньте форму з духовки, змастіть запіканку сметаною і запікайте ще 10 хвилин.
6. Готову запіканку вийміть з духовки і дайте їй охолонути у формі.
7. Потім вийміть запіканку з форми, розрізати на порції і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!