Як приготувати сирний крем для вирівнювання торта
Сирний крем можна успішно використовувати для вирівнювання торта. Перша важлива умова в приготуванні сирного крему для цієї мети – використання якісного вершкового масла. По-перше, в його складі не повинно бути нічого, крім вершків. По-друге, жирність продукту повинна стартувати від 80 відсотків. Друга умова – свіжий невлажный сир. Його жирність може бути будь-якою. Третя умова – наявність блендера і потужного міксера. Без цієї техніки дуже важко домогтися гладкої однорідності й пишноти крему.
Час приготування: 20 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 600 гр. готового сирного крему орієнтовно.
Склад:
Сир – 350 гр.
Масло вершкове – 180 гр.
цукрова Пудра – 150 гр.
Ванілін – щіпка.
Процес приготування:
1. Сир використовуємо свіжий і якісний. Від його первинного смаку залежить підсумковий смак крему. Якщо продукт з кислинкою – результат буде мати також кислий присмак, навіть якщо покласти цукрової пудри побільше.
2. Сир необхідно позбавити від крупинок і надати йому однорідну консистенцію. Можна пропустити продукт через м’ясорубку з дрібною решіткою, або пробити блендером, або протерти через сито.
3. Вершкове масло заздалегідь дістаємо з холодильника і залишаємо при кімнатній температурі для розм’якшення. Потім нарізаємо його невеликими кубиками і кладемо в миску. Засипаємо цукровою пудрою і збиваємо міксером до пишної однорідної маси.
4. Цукрова пудра повинна повністю розчинитися, а маса – придбати кремоподібний характер.
5. В отриману масу додаємо підготовлений сир і знову працюємо міксером, поки суміш не стане однорідною.
6. В кінці приготування ароматизируем крем ваніліном і знову збиваємо ще пару хвилин.
7. Готовий крем прибираємо в холодильник на п’ятнадцять-двадцять хвилин, після чого можна приступати до вирівнювання.
Приємного апетиту!