Сирний крем для торта – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Як приготувати сирний крем для вирівнювання торта

Сирний крем можна успішно використовувати для вирівнювання торта. Перша важлива умова в приготуванні сирного крему для цієї мети – використання якісного вершкового масла. По-перше, в його складі не повинно бути нічого, крім вершків. По-друге, жирність продукту повинна стартувати від 80 відсотків. Друга умова – свіжий невлажный сир. Його жирність може бути будь-якою. Третя умова – наявність блендера і потужного міксера. Без цієї техніки дуже важко домогтися гладкої однорідності й пишноти крему.

Час приготування: 20 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 600 гр. готового сирного крему орієнтовно.

Склад:

Сир – 350 гр.

Масло вершкове – 180 гр.

цукрова Пудра – 150 гр.

Ванілін – щіпка.

Процес приготування:

1. Сир використовуємо свіжий і якісний. Від його первинного смаку залежить підсумковий смак крему. Якщо продукт з кислинкою – результат буде мати також кислий присмак, навіть якщо покласти цукрової пудри побільше.

2. Сир необхідно позбавити від крупинок і надати йому однорідну консистенцію. Можна пропустити продукт через м’ясорубку з дрібною решіткою, або пробити блендером, або протерти через сито.

3. Вершкове масло заздалегідь дістаємо з холодильника і залишаємо при кімнатній температурі для розм’якшення. Потім нарізаємо його невеликими кубиками і кладемо в миску. Засипаємо цукровою пудрою і збиваємо міксером до пишної однорідної маси.

4. Цукрова пудра повинна повністю розчинитися, а маса – придбати кремоподібний характер.

5. В отриману масу додаємо підготовлений сир і знову працюємо міксером, поки суміш не стане однорідною.

6. В кінці приготування ароматизируем крем ваніліном і знову збиваємо ще пару хвилин.

7. Готовий крем прибираємо в холодильник на п’ятнадцять-двадцять хвилин, після чого можна приступати до вирівнювання.

Приємного апетиту!