Дуже смачний сирний крем для торта з фруктами
Для такого крему можна використовувати груші, солодкі яблука, абрикоси, персики. Фрукти попередньо відварюємо, щоб пом’якшити тверду м’якоть. Після цього пюрируем і змішуємо з сиром. Такий варіант крему особливо оцінять ті, хто любить торти, але стурбований їх високою калорійністю. По суті, частина крему замінюється фруктовою м’якоттю, причому підсумковий смак виробу від цього тільки виграє! Коржі отримують більше вологи і стають більш ніжними. Вершковою насиченості тут не буде, але фруктова соковитість забезпечена.
Час приготування: 30 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 450 гр. готового крему орієнтовно.
Склад:
Сир – 260 гр.
Груші – 300 гр.
цукрова Пудра – 2 ст. л.
Процес приготування:
1. Даний рецепт готуємо з грушами. Промиваємо їх і поміщаємо в каструлю. Заливаємо водою і ставимо на плиту. З моменту закипання варимо орієнтовно сім-десять хвилин. До кінця варіння проткніть фрукти тонким ножем: якщо лезо входить без сильного опору, то груші можна діставати. Даємо їм повністю охолонути. Якщо збивати гарячі або теплі фрукти з сиром, підсумкова маса вийде занадто рідкою. Після охолодження вирізаємо насінну коробочку.
2. Сир кладемо в чашу блендера, засипаємо цукровою пудрою і пробиваємо всі разом до максимально однорідного стану.
3. Далі прямо в чашу до сирної маси кладемо порізані на шматочки варені груші, закриваємо кришкою і знову включаємо блендер. М’якоть фруктів повинна повністю пюрироваться і змішатися з сиром.
4. Крем готовий. Його консистенція виходить однорідною, трохи рихлою і повітряної. З ложки такий крем падає легким грудкою. Його ідеально використовувати для прошарку повітряних бісквітів – їх пори швидко вбирають ніжний крем.
Приємного апетиту!