Сирний крем для торта – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Сирний крем з желатином для бісквітного торта

При приготуванні сирних кремів для тортів завжди постає питання: «А чи не вийде маса занадто рідкою?» Це багато в чому залежить від якості сировини, тому передбачити результат часом може бути складно. Але завжди є вихід у вигляді желатину. З його додаванням питання про консистенції не стоїть в принципі – ніжний щільний, тримає форму шар крему між коржами забезпечений. Такий крем вдало підходить для бісквітного типу виробів – пористі коржі частково вбирають ніжну масу, дозволяючи їй залишатися в вигляді шару на поверхні.

Час приготування: 25 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 550 гр. готового крему орієнтовно.

Склад:

Сир – 250 гр.

Вершки 30-33% — 250 гр.

Цукор-пісок – 100 гр.

Желатин – 10 гр.

Вода холодна – 50 гр.

Процес приготування:

1. Желатин покласти в невелику ємність і заливаємо зазначеною кількістю води. Перемішуємо і залишаємо на двадцять-двадцять п’ять хвилин для набухання.

2. Сир протираємо через дрібне сито або пробиваємо заглибним блендером. На цьому етапі важливо надати продукту однорідну консистенцію.

3. Поверх перетертого сиру висипаємо цукровий пісок.

4. Блендером ще раз пробиваємо масу, поки цукрові кристали не розчиняться – так сир ще раз отримає можливість стати ніжніше і однорідніше.

5. Замочений желатин ставимо на водяну баню і при постійному помішуванні нагріваємо до повного розчинення гранул.

Приємного апетиту!