Сирний торт – 10 смачних рецептів з домашніх умовах з покроковими фото

Самі ніжні і легкі домашні торти виходять з сиру. Їх можна приготувати з різними начинками і доповненнями, без випічки, на сковороді або в духовці. Варіантів багато. Тому використовуйте кулінарну збірку з 10-та рецептів і вибирайте найбільш підходящий для вас і вашої родини.

Сирний торт без випічки в домашніх умовах

Оригінальний десерт для вашого свята або чаювання – сирний торт без випічки. Приготувати таке ніжне і смачне ласощі зовсім нескладно. Використовуйте для цього простий покроковий рецепт.

Інгредієнти на
8 порц.

  • Печиво пісочне 200 гр.
  • Масло вершкове 100 гр.
  • Сир 400 гр.
  • Сметана 400 гр.
  • Желатин 10 гр.
  • Цукор-пісок 120 гр.
  • Вода 100 мл
  • Ванілін 1 пакет
  • Ягоди за смаком
  • Фрукти за смаком
  • Желе для торта 1 пакет

Процес приготування:

  1. Як приготувати смачний сирний торт в домашніх умовах? Пісочне печиво розминаємо в крихту і викладаємо в глибоку миску.
  2. Сюди ж вливаємо розтоплене вершкове масло.
  3. Вимішуємо продукти до отримання однорідної маси.
  4. Щільним шаром викладаємо заготовку у правильну круглу форму з бортиками.
  5. В іншому посуді змішуємо сир, сметану і два види цукру. Збиваємо блендером до однорідності.
  6. Порошковий желатин розмішуємо в 100 мілілітрах холодної води і залишаємо набухати на 10 хвилин.
  7. Далі желатинову суміш нагріваємо на водяній бані. Розмішуємо до повного розчинення гранул.
  8. Остуджуємо желатин і вливаємо в сирну масу.
  9. Виливаємо заготовку на шар печива. Ставимо посуд з вмістом в холодильник на 2-4 години.
  10. Прикрашаємо десерт ягодами і фруктами за смаком.
  11. Поливаємо верхівку, желе для торта. Готуємо його за вказівками на упаковці.
  12. Знову ставимо торт в холодильник для повного застигання верхнього шару, а після подаємо до столу. Яскравий сирний торт без випічки готовий. Діліть на порції і пригощайтеся!

Простий сирний торт на сковороді

Цікавий спосіб приготування сирного торта – на сковороді. З таким простим і смачним десертом справляться навіть новачки. Подавайте його до чаю, кави або в рамках святкового столу.

Час приготування: 2 години 20 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Сир – 180 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор – 100 гр.
  • Борошно – 200 гр.
  • Сода – 1 ч. л.

Для крему:

  • Цукор – 160 гр.
  • Цукор ванільний – 8 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Крохмаль кукурудзяний – 2 ст. л.
  • Молоко – 200 мл
  • Сметана – 300 гр.
  • Масло вершкове – 70 гр.

Процес приготування:

  1. Спочатку приготуємо крем. Для цього з’єднуємо всі зазначені інгредієнти в сотейнику. Варимо вміст на слабкому вогні близько 5-7 хвилин. У процесі варіння масу постійно помішуємо до загустіння.
  2. Приступаємо до основи. У глибокій мисці з’єднуємо сир, цукор і яйце. Починаємо вимішувати і поступово додаємо борошно з содою. Розмішуємо до отримання густого однорідного складу.
  3. З отриманого тіста формуємо акуратну ковбаску і розрізаємо її на вісім рівних частин.
  4. Кожну частину розгортаємо в тонкий акуратний коло.
  5. Обсмажуємо кожен корж на розпеченої сковороді пару хвилин з обох сторін.
  6. Починаємо збирати торт. Кладемо перший корж на плоску тарілку. Обмазуємо його остившім кремом.
  7. Також чинимо і іншими коржами.
  8. Весь торт обмазуємо залишками крему. За бажанням, можна прикрасити крихтами печива. Ставимо десерт в холодильник на півтори години.
  9. Смачний і просочений сирний торт на сковороді готовий. Можна пробувати!

ПП сирний торт в домашніх умовах

Якщо ви бережете свою фігуру, вам зовсім не потрібно відмовлятися від домашніх ласощів. Пропонуємо приготувати смачний і корисний сирний торт. Частування вийде ніжним, повітряним і низькокалорійним.

Час готування: 8 годин

Час приготування: 4 години

Порцій – 8

Склад:

  • Борошно рисова – 10 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Какао – 10 гр.
  • Крохмаль кукурудзяний – 10 гр.
  • Розпушувач – ¼ ч. л.
  • Вода – 1,5 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Натуральний підсолоджувач – за смаком.

Для сирного шару:

  • Сир знежирений – 250 гр.
  • Йогурт натуральний – 200 гр.
  • Молоко 1,5% — 100 мл
  • Натуральний підсолоджувач – за смаком.
  • Желатин – 7 гр.
  • Вода – 70 мл

Для вишневого шару:

  • Вишня заморожена – 300 гр.
  • Вода – 200 мл
  • Желатин – 5 гр.
  • Натуральний підсолоджувач – за смаком.

Процес приготування:

  1. Спочатку вишню заливаємо гарячою водою і залишаємо на час.
  2. Готуємо перший шар. Відокремлюємо білки від жовтків. Білки збиваємо до пишної піни разом з натуральним підсолоджувачем.
  3. Жовтки збиваємо з підсолоджувачем і сіллю.
  4. Розмішуємо борошно з какао, кукурудзяним крохмалем і розпушувачем. Відправляємо суміш до жовтків і починаємо збивати.
  5. Додаємо сюди збиті білки. Розмішуємо.
  6. Переливаємо заготовку в силіконову форму для випікання.
  7. Готуємо 15 хвилин при температурі 180 градусів.
  8. Ставимо бісквіт на тарілку зі спеціальним кільцем для формування.
  9. Для іншого шару збиваємо сир, йогурт, молоко і підсолоджувач.
  10. розчиняємо Желатин у воді і даємо йому набрякнути.
  11. Далі його нагріваємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
  12. Вливаємо остиглий желатин в сирну масу, перемішуємо.
  13. Виливаємо заготовку на бісквіт. Ставимо форму в холодильник на 3-4 години.
  14. Через деякий час витягаємо вишню з води, даємо їй обсохнути і розподіляємо по творожному шару.
  15. З решти вишневого соку відміряємо 150 мл. Розчиняємо в ньому желатин, даємо йому набрякнути і нагріваємо.
  16. Остившім продуктом заливаємо ягоди.
  17. Ставимо десерт в холодильник до повного застигання верхнього шару.

Покроковий рецепт сирного торта з фруктами

Цікавий варіант ласощі для вашого столу – сирний торт з соковитими фруктами. Частування вийде ніжним, в міру солодким і з приємною кислинкою. Спробуйте для вашого сімейного чаювання.

Час готування: 13 годин

Час приготування: 12 годин

Порцій – 8

Склад:

  • Сир – 500 гр.
  • Печиво пісочне – 250 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • цукрова Пудра – 200 гр.
  • Борошно кунжутна – 1 склянка
  • Желатин – 1 ст. л.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Ківі – 3 шт.
  • Банан – 2 шт.

Процес приготування:

  1. Підготуємо відповідне печиво.
  2. Далі розминаємо його руками на невеликі шматочки.
  3. У блендері подрібнюємо продукт до стану крихти.
  4. масло ділимо на невеликі шматочки.
  5. Додаємо масло в крихту і знову подрібнюємо.
  6. Укладаємо заготівлю тонким шаром у форму для випікання.
  7. В окремій мисці сир з’єднуємо з бананами.
  8. Викладаємо сюди сметану і починаємо збивати продукти до отримання однорідного складу.
  9. Посипаємо сирну масу цукровою пудрою і знову вимішуємо.
  10. Розчиняємо у воді желатин, як це зазначено на упаковці.
  11. Переливаємо желатинову суміш в сирне тісто, залишивши пару ложок для глазурування фруктів. Основну масу виливаємо на пісочний шар.
  12. Тонкими колами ріжемо очищені ківі.
  13. Укладаємо ківі на сирний шар. Поливаємо рештою желатином.
  14. Прибираємо сирний торт з фруктами в холодильник на 12 годин. Після, можна подавати до столу!

Сирний торт без випічки з печивом і желатином

Смачний торт без випічки можна приготувати з сиру на основі желатину. Таке ласощі порадує ніжним смаком і яскравим зовнішнім виглядом. Його смачно подавати з чашкою чаю або кави.

Час готування: 6 годин 40 хвилин

Час приготування: 6 годин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Сир – 250 гр.
  • Желатин – 1 ст. л.
  • Вода – 60 мл
  • Сметана – 250 гр.
  • Цукор – 100 гр.
  • Цукор ванільний – 10 гр.
  • Печиво шоколадне – 120 гр.
  • Шоколад – для прикраси.

Процес приготування:

  1. Розмішуємо желатин у воді і залишаємо його набухати.
  2. Окремо змішуємо сир, сметану і обидва види цукру. Збиваємо до зникнення грудочок.
  3. Набряклий желатин нагріваємо в мікрохвильовці або на водяній бані.
  4. Вливаємо желатин в сирну масу і акуратно перемішуємо.
  5. Починаємо формувати торт. У відповідну форму укладаємо шар печива і обмазуємо сирною масою.
  6. Робимо кілька шарів і посипаємо їх тертим шоколадом. Ставимо в холодильник на 6 годин.
  7. Сирний торт без випічки на желатині готовий!

Сирний торт зі збитими вершками

Оригінальний торт для вашого столу – сирний торт зі збитими вершками. Солодке частування підходить як для свят, так і для звичайного чаювання в колі сім’ї. Беріть на замітку!

Час приготування: 2 години

Час приготування: 1 год

Порцій – 8

Склад:

  • Борошно – 300 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Кефір – 1 склянка
  • Цукор – 150 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • імбирний Порошок – 15 гр.
  • Розпушувач – 5 гр.
  • Сода – 0,5 ч. л.
  • Сіль – 1 щіпка.

Для сирного шару:

  • Сир – 350 гр.
  • Масло вершкове – 150 гр.
  • Сметана – 50 гр.
  • цукрова Пудра – 120 гр.
  • Цукор ванільний – 5 гр.

Для прикраси:

  • Вершки – 250 гр.
  • цукрова Пудра – 50 гр.
  • Цукати – за смаком.

Процес приготування:

  1. В глибоку миску вливаємо кефір, доповнюємо його сіллю, цукром і збиваємо.
  2. Сюди ж розбиваємо курячі яйця.
  3. Слідом вливаємо розтоплене остигле масло. Продовжуємо збивати.
  4. Поступово просіваємо борошно з розпушувачем і содою.
  5. Додаємо імбирний порошок.
  6. Збиваємо тісто до однорідності.
  7. Після переливаємо його в форму і випікаємо 30 хвилин при температурі 180 градусів.
  8. Для сирного шару гарненько збиваємо зазначені в списку інгредієнти.
  9. Обмазуємо масою запечений корж.
  10. Вершки збиваємо з цукровою пудрою до пишної маси. Укладаємо заготовку на сирний шар.
  11. Прикрашаємо торт цукатами, ставимо його в холодильник для просочення і подаємо до столу.

Сирний торт зі сметанним кремом

Ніжний і легкий торт в домашніх умовах можна приготувати з сирних коржів та сметанного крему. Порадуйте яскравим десертом своїх близьких або гостей. Подавайте ласощі до чаю!

Час приготування: 3 години

Час приготування: 2 години

Порцій – 8

Склад:

  • Сир – 350 гр.
  • Крупа манна – 2 ст.
  • Масло вершкове – 120 гр.
  • Цукор – 150 гр.
  • Цукор ванільний – 1 пакетик.
  • Сода – 1 ч. л.
  • Сметана – 200 мл
  • цукрова Пудра – 150 гр.
  • Шоколад – для прикраси.
  • Мармелад – для прикраси.

Процес приготування:

  1. Сир викладаємо в глибоку миску і розминаємо виделкою.
  2. Додаємо сюди два види цукру і розтираємо вміст.
  3. Опускаємо в масу шматочки вершкового масла.
  4. Всипаємо просіяне манну крупу.
  5. Додаємо гашене окропом соду.
  6. Вимішуємо тісто руками до однорідності. Воно повинно вийти м’яким і ніжним.
  7. Перекладаємо заготовку в пакет і даємо їй відпочити якийсь час.
  8. Далі підготовлене тісто ділимо на п’ять рівних кульок.
  9. Кожен з них розгортаємо в акуратний тонкий млинець.
  10. Обсмажуємо сирні млинці на розпеченій сковороді без олії з обох сторін.
  11. Оптимальна товщина готових коржів – 5 мм
  12. Приготуємо крем. Для цього гарненько збиваємо сметану з цукровою пудрою.
  13. Починаємо збирати торт. Складаємо коржі один на одного і рясно обмазуємо їх сметанним кремом. Всю заготовку також обмазуємо.
  14. Посипаємо частування тертим шоколадом і ставимо в холодильник на кілька годин.
  15. Подаємо до столу ніжний сирний торт зі сметанним кремом. Можна прикрасити мармеладками!

Дуже смачний торт з сиру зі згущеним молоком

Солодкий і ніжний десерт для вашого столу – сирний торт зі згущеним молоком. Таке частування не вимагає випічки і готується досить просто і легко. Спробуйте!

Час приготування: 2 години 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Сир – 500 гр.
  • Молоко згущене – 150 мл
  • Печиво розсипчасте – 8 шт.
  • Желатин – 10 гр.
  • Вода – 50 мл
  • Краплі шоколадні – 2 ст. л.
  • Шоколад гіркий – для прикраси.

Процес приготування:

  1. Викладаємо сир в глибоку миску.
  2. Заливаємо продукт згущеним молоком і ретельно вимішуємо вміст.
  3. Желатин занурюємо в склянку.
  4. Заливаємо його теплою водою, розмішуємо і залишаємо на 15 хвилин.
  5. Вливаємо желатин в сирну масу. Розмішуємо.
  6. Сюди ж відправляємо шоколадні краплі. Їх можна замінити звичайними шматочками шоколаду.
  7. Слідом викладаємо разломанное печиво. Розмішуємо і перекладаємо заготовку у відповідну форму.
  8. Ставимо торт на дві години в холодильник і акуратно витягуємо його з форми.
  9. Прикрашаємо готову страву тертим гірким шоколадом і подаємо до столу. Можна пробувати!

Торт Молочна дівчинка з сирним кремом

Улюблений багатьма торт Молочна дівчинка нескладно приготувати в домашніх умовах. Спробуйте простий рецепт з додаванням найніжнішого сирного крему. Порадуйте себе і гостей яскравим десертом.

Час приготування: 2 години 20 хвилин

Час приготування: 1 год

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Яйце – 2 шт.
  • Молоко згущене – 1 банка.
  • Борошно – 1 склянка
  • Розпушувач – 10 гр.
  • Сіль – 1 щіпка.

Для крему:

  • Сир – 250 гр.
  • Йогурт – 1,5 склянки
  • цукрова Пудра – 70 гр.
  • Цукор ванільний – 10 гр.

Для прикраси:

  • Ягоди – за смаком.
  • Шоколад білий – 20 гр.

Процес приготування:

  1. В глибоку миску розбиваємо курячі яйця і збиваємо з дрібкою солі.
  2. Вливаємо сюди згущене молоко, просіваємо борошно з розпушувачем і продовжуємо збивати до однорідності.
  3. Тісто має нагадувати густу сметану. За допомогою ложки вливаємо на пекарській папір трохи готової маси.
  4. Бажано взяти папір з круглими відмітками. Також можна самостійно промальовувати кола.
  5. Розмазуємо тісто у формі акуратного кола. Робимо таким чином кілька коржів.
  6. Випікаємо їх за 5 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.
  7. Поки заготівля гаряча, знімаємо з неї папір.
  8. Після охолодження продукту зробити це буде проблематично.
  9. Викладаємо готові коржі на решітку або поверхню з харчовою плівкою.
  10. Після остигання коржів підрізаємо їх краю. Продукт повинен отримати ідеальну круглу форму.
  11. Займемося кремом. У глибоку миску викладаємо сир і йогурт.
  12. Доповнюємо продукти цукровою пудрою і ванільним цукром. Збиваємо до однорідності.
  13. Починаємо формувати торт.
  14. Складаємо шари один на одного і обмазуємо їх сирним кремом.
  15. Ретельно обмазуємо торт з боків.
  16. Вирівнюємо верхній шар за допомогою ножа.
  17. Прикрашаємо заготовку по своєму смаку. Можна посипати верхівку тертим білим шоколадом.
  18. Зверху укладаємо свіжі ягоди. Ставимо торт «Молочна дівчинка» в холодильник і даємо йому просочитися.
  19. Готово, можна пробувати!

Сирно-шоколадний торт в духовці

Яскрава ідея для приготування смачного домашнього десерту – сирно-шоколадний торт. Частування виходить в міру солодким і неймовірно привабливим. Відмінне рішення для домашнього чаювання.

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Борошно – 350 гр.
  • Цукор – 100 гр.
  • Масло вершкове – 250 гр.
  • Какао – 4 ст. л.

Для крему:

  • Сир – 500 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Сметана – 150 гр.
  • Цукор – 150 гр.
  • Цукор ванільний – 10 гр.
  • Борошно – 50 гр.

Процес приготування:

  1. Форму для випікання обмазуємо невеликою кількістю вершкового масла.
  2. Займемося шоколадної частиною. В крихту розтираємо борошно, вершкове масло, какао і цукор.
  3. Для іншої частини збиваємо сир, сметану, яйця, борошно і обидва види цукру. Маса повинна вийти однорідною.
  4. Більшу частину шоколадного тіста щільним шаром викладаємо у форму для випікання.
  5. На нього вливаємо сирну масу.
  6. Зверху посипаємо шоколадною крихтою.
  7. Випікаємо 50-60 хвилин при температурі 180 градусів, після торт остуджуємо і ставимо в холодильник до повного охолодження.
  8. Готовий шоколадно-сирний торт ділимо на порції і подаємо до столу.