Самі ніжні і легкі домашні торти виходять з сиру. Їх можна приготувати з різними начинками і доповненнями, без випічки, на сковороді або в духовці. Варіантів багато. Тому використовуйте кулінарну збірку з 10-та рецептів і вибирайте найбільш підходящий для вас і вашої родини.
Сирний торт без випічки в домашніх умовах
Оригінальний десерт для вашого свята або чаювання – сирний торт без випічки. Приготувати таке ніжне і смачне ласощі зовсім нескладно. Використовуйте для цього простий покроковий рецепт.
Інгредієнти на
8 порц.
- Печиво пісочне 200 гр.
- Масло вершкове 100 гр.
- Сир 400 гр.
- Сметана 400 гр.
- Желатин 10 гр.
- Цукор-пісок 120 гр.
- Вода 100 мл
- Ванілін 1 пакет
- Ягоди за смаком
- Фрукти за смаком
- Желе для торта 1 пакет
Процес приготування:
- Як приготувати смачний сирний торт в домашніх умовах? Пісочне печиво розминаємо в крихту і викладаємо в глибоку миску.
- Сюди ж вливаємо розтоплене вершкове масло.
- Вимішуємо продукти до отримання однорідної маси.
- Щільним шаром викладаємо заготовку у правильну круглу форму з бортиками.
- В іншому посуді змішуємо сир, сметану і два види цукру. Збиваємо блендером до однорідності.
- Порошковий желатин розмішуємо в 100 мілілітрах холодної води і залишаємо набухати на 10 хвилин.
- Далі желатинову суміш нагріваємо на водяній бані. Розмішуємо до повного розчинення гранул.
- Остуджуємо желатин і вливаємо в сирну масу.
- Виливаємо заготовку на шар печива. Ставимо посуд з вмістом в холодильник на 2-4 години.
- Прикрашаємо десерт ягодами і фруктами за смаком.
- Поливаємо верхівку, желе для торта. Готуємо його за вказівками на упаковці.
- Знову ставимо торт в холодильник для повного застигання верхнього шару, а після подаємо до столу. Яскравий сирний торт без випічки готовий. Діліть на порції і пригощайтеся!
Простий сирний торт на сковороді
Цікавий спосіб приготування сирного торта – на сковороді. З таким простим і смачним десертом справляться навіть новачки. Подавайте його до чаю, кави або в рамках святкового столу.
Час приготування: 2 години 20 хвилин
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Сир – 180 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Цукор – 100 гр.
- Борошно – 200 гр.
- Сода – 1 ч. л.
Для крему:
- Цукор – 160 гр.
- Цукор ванільний – 8 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Крохмаль кукурудзяний – 2 ст. л.
- Молоко – 200 мл
- Сметана – 300 гр.
- Масло вершкове – 70 гр.
Процес приготування:
- Спочатку приготуємо крем. Для цього з’єднуємо всі зазначені інгредієнти в сотейнику. Варимо вміст на слабкому вогні близько 5-7 хвилин. У процесі варіння масу постійно помішуємо до загустіння.
- Приступаємо до основи. У глибокій мисці з’єднуємо сир, цукор і яйце. Починаємо вимішувати і поступово додаємо борошно з содою. Розмішуємо до отримання густого однорідного складу.
- З отриманого тіста формуємо акуратну ковбаску і розрізаємо її на вісім рівних частин.
- Кожну частину розгортаємо в тонкий акуратний коло.
- Обсмажуємо кожен корж на розпеченої сковороді пару хвилин з обох сторін.
- Починаємо збирати торт. Кладемо перший корж на плоску тарілку. Обмазуємо його остившім кремом.
- Також чинимо і іншими коржами.
- Весь торт обмазуємо залишками крему. За бажанням, можна прикрасити крихтами печива. Ставимо десерт в холодильник на півтори години.
- Смачний і просочений сирний торт на сковороді готовий. Можна пробувати!
ПП сирний торт в домашніх умовах
Якщо ви бережете свою фігуру, вам зовсім не потрібно відмовлятися від домашніх ласощів. Пропонуємо приготувати смачний і корисний сирний торт. Частування вийде ніжним, повітряним і низькокалорійним.
Час готування: 8 годин
Час приготування: 4 години
Порцій – 8
Склад:
- Борошно рисова – 10 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Какао – 10 гр.
- Крохмаль кукурудзяний – 10 гр.
- Розпушувач – ¼ ч. л.
- Вода – 1,5 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка.
- Натуральний підсолоджувач – за смаком.
Для сирного шару:
- Сир знежирений – 250 гр.
- Йогурт натуральний – 200 гр.
- Молоко 1,5% — 100 мл
- Натуральний підсолоджувач – за смаком.
- Желатин – 7 гр.
- Вода – 70 мл
Для вишневого шару:
- Вишня заморожена – 300 гр.
- Вода – 200 мл
- Желатин – 5 гр.
- Натуральний підсолоджувач – за смаком.
Процес приготування:
- Спочатку вишню заливаємо гарячою водою і залишаємо на час.
- Готуємо перший шар. Відокремлюємо білки від жовтків. Білки збиваємо до пишної піни разом з натуральним підсолоджувачем.
- Жовтки збиваємо з підсолоджувачем і сіллю.
- Розмішуємо борошно з какао, кукурудзяним крохмалем і розпушувачем. Відправляємо суміш до жовтків і починаємо збивати.
- Додаємо сюди збиті білки. Розмішуємо.
- Переливаємо заготовку в силіконову форму для випікання.
- Готуємо 15 хвилин при температурі 180 градусів.
- Ставимо бісквіт на тарілку зі спеціальним кільцем для формування.
- Для іншого шару збиваємо сир, йогурт, молоко і підсолоджувач.
- розчиняємо Желатин у воді і даємо йому набрякнути.
- Далі його нагріваємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
- Вливаємо остиглий желатин в сирну масу, перемішуємо.
- Виливаємо заготовку на бісквіт. Ставимо форму в холодильник на 3-4 години.
- Через деякий час витягаємо вишню з води, даємо їй обсохнути і розподіляємо по творожному шару.
- З решти вишневого соку відміряємо 150 мл. Розчиняємо в ньому желатин, даємо йому набрякнути і нагріваємо.
- Остившім продуктом заливаємо ягоди.
- Ставимо десерт в холодильник до повного застигання верхнього шару.
Покроковий рецепт сирного торта з фруктами
Цікавий варіант ласощі для вашого столу – сирний торт з соковитими фруктами. Частування вийде ніжним, в міру солодким і з приємною кислинкою. Спробуйте для вашого сімейного чаювання.
Час готування: 13 годин
Час приготування: 12 годин
Порцій – 8
Склад:
- Сир – 500 гр.
- Печиво пісочне – 250 гр.
- Масло вершкове – 100 гр.
- цукрова Пудра – 200 гр.
- Борошно кунжутна – 1 склянка
- Желатин – 1 ст. л.
- Сметана – 2 ст. л.
- Ківі – 3 шт.
- Банан – 2 шт.
Процес приготування:
- Підготуємо відповідне печиво.
- Далі розминаємо його руками на невеликі шматочки.
- У блендері подрібнюємо продукт до стану крихти.
- масло ділимо на невеликі шматочки.
- Додаємо масло в крихту і знову подрібнюємо.
- Укладаємо заготівлю тонким шаром у форму для випікання.
- В окремій мисці сир з’єднуємо з бананами.
- Викладаємо сюди сметану і починаємо збивати продукти до отримання однорідного складу.
- Посипаємо сирну масу цукровою пудрою і знову вимішуємо.
- Розчиняємо у воді желатин, як це зазначено на упаковці.
- Переливаємо желатинову суміш в сирне тісто, залишивши пару ложок для глазурування фруктів. Основну масу виливаємо на пісочний шар.
- Тонкими колами ріжемо очищені ківі.
- Укладаємо ківі на сирний шар. Поливаємо рештою желатином.
- Прибираємо сирний торт з фруктами в холодильник на 12 годин. Після, можна подавати до столу!
Сирний торт без випічки з печивом і желатином
Смачний торт без випічки можна приготувати з сиру на основі желатину. Таке ласощі порадує ніжним смаком і яскравим зовнішнім виглядом. Його смачно подавати з чашкою чаю або кави.
Час готування: 6 годин 40 хвилин
Час приготування: 6 годин
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Сир – 250 гр.
- Желатин – 1 ст. л.
- Вода – 60 мл
- Сметана – 250 гр.
- Цукор – 100 гр.
- Цукор ванільний – 10 гр.
- Печиво шоколадне – 120 гр.
- Шоколад – для прикраси.
Процес приготування:
- Розмішуємо желатин у воді і залишаємо його набухати.
- Окремо змішуємо сир, сметану і обидва види цукру. Збиваємо до зникнення грудочок.
- Набряклий желатин нагріваємо в мікрохвильовці або на водяній бані.
- Вливаємо желатин в сирну масу і акуратно перемішуємо.
- Починаємо формувати торт. У відповідну форму укладаємо шар печива і обмазуємо сирною масою.
- Робимо кілька шарів і посипаємо їх тертим шоколадом. Ставимо в холодильник на 6 годин.
- Сирний торт без випічки на желатині готовий!
Сирний торт зі збитими вершками
Оригінальний торт для вашого столу – сирний торт зі збитими вершками. Солодке частування підходить як для свят, так і для звичайного чаювання в колі сім’ї. Беріть на замітку!
Час приготування: 2 години
Час приготування: 1 год
Порцій – 8
Склад:
- Борошно – 300 гр.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Кефір – 1 склянка
- Цукор – 150 гр.
- Яйце – 2 шт.
- імбирний Порошок – 15 гр.
- Розпушувач – 5 гр.
- Сода – 0,5 ч. л.
- Сіль – 1 щіпка.
Для сирного шару:
- Сир – 350 гр.
- Масло вершкове – 150 гр.
- Сметана – 50 гр.
- цукрова Пудра – 120 гр.
- Цукор ванільний – 5 гр.
Для прикраси:
- Вершки – 250 гр.
- цукрова Пудра – 50 гр.
- Цукати – за смаком.
Процес приготування:
- В глибоку миску вливаємо кефір, доповнюємо його сіллю, цукром і збиваємо.
- Сюди ж розбиваємо курячі яйця.
- Слідом вливаємо розтоплене остигле масло. Продовжуємо збивати.
- Поступово просіваємо борошно з розпушувачем і содою.
- Додаємо імбирний порошок.
- Збиваємо тісто до однорідності.
- Після переливаємо його в форму і випікаємо 30 хвилин при температурі 180 градусів.
- Для сирного шару гарненько збиваємо зазначені в списку інгредієнти.
- Обмазуємо масою запечений корж.
- Вершки збиваємо з цукровою пудрою до пишної маси. Укладаємо заготовку на сирний шар.
- Прикрашаємо торт цукатами, ставимо його в холодильник для просочення і подаємо до столу.
Сирний торт зі сметанним кремом
Ніжний і легкий торт в домашніх умовах можна приготувати з сирних коржів та сметанного крему. Порадуйте яскравим десертом своїх близьких або гостей. Подавайте ласощі до чаю!
Час приготування: 3 години
Час приготування: 2 години
Порцій – 8
Склад:
- Сир – 350 гр.
- Крупа манна – 2 ст.
- Масло вершкове – 120 гр.
- Цукор – 150 гр.
- Цукор ванільний – 1 пакетик.
- Сода – 1 ч. л.
- Сметана – 200 мл
- цукрова Пудра – 150 гр.
- Шоколад – для прикраси.
- Мармелад – для прикраси.
Процес приготування:
- Сир викладаємо в глибоку миску і розминаємо виделкою.
- Додаємо сюди два види цукру і розтираємо вміст.
- Опускаємо в масу шматочки вершкового масла.
- Всипаємо просіяне манну крупу.
- Додаємо гашене окропом соду.
- Вимішуємо тісто руками до однорідності. Воно повинно вийти м’яким і ніжним.
- Перекладаємо заготовку в пакет і даємо їй відпочити якийсь час.
- Далі підготовлене тісто ділимо на п’ять рівних кульок.
- Кожен з них розгортаємо в акуратний тонкий млинець.
- Обсмажуємо сирні млинці на розпеченій сковороді без олії з обох сторін.
- Оптимальна товщина готових коржів – 5 мм
- Приготуємо крем. Для цього гарненько збиваємо сметану з цукровою пудрою.
- Починаємо збирати торт. Складаємо коржі один на одного і рясно обмазуємо їх сметанним кремом. Всю заготовку також обмазуємо.
- Посипаємо частування тертим шоколадом і ставимо в холодильник на кілька годин.
- Подаємо до столу ніжний сирний торт зі сметанним кремом. Можна прикрасити мармеладками!
Дуже смачний торт з сиру зі згущеним молоком
Солодкий і ніжний десерт для вашого столу – сирний торт зі згущеним молоком. Таке частування не вимагає випічки і готується досить просто і легко. Спробуйте!
Час приготування: 2 години 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Сир – 500 гр.
- Молоко згущене – 150 мл
- Печиво розсипчасте – 8 шт.
- Желатин – 10 гр.
- Вода – 50 мл
- Краплі шоколадні – 2 ст. л.
- Шоколад гіркий – для прикраси.
Процес приготування:
- Викладаємо сир в глибоку миску.
- Заливаємо продукт згущеним молоком і ретельно вимішуємо вміст.
- Желатин занурюємо в склянку.
- Заливаємо його теплою водою, розмішуємо і залишаємо на 15 хвилин.
- Вливаємо желатин в сирну масу. Розмішуємо.
- Сюди ж відправляємо шоколадні краплі. Їх можна замінити звичайними шматочками шоколаду.
- Слідом викладаємо разломанное печиво. Розмішуємо і перекладаємо заготовку у відповідну форму.
- Ставимо торт на дві години в холодильник і акуратно витягуємо його з форми.
- Прикрашаємо готову страву тертим гірким шоколадом і подаємо до столу. Можна пробувати!
Торт Молочна дівчинка з сирним кремом
Улюблений багатьма торт Молочна дівчинка нескладно приготувати в домашніх умовах. Спробуйте простий рецепт з додаванням найніжнішого сирного крему. Порадуйте себе і гостей яскравим десертом.
Час приготування: 2 години 20 хвилин
Час приготування: 1 год
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Яйце – 2 шт.
- Молоко згущене – 1 банка.
- Борошно – 1 склянка
- Розпушувач – 10 гр.
- Сіль – 1 щіпка.
Для крему:
- Сир – 250 гр.
- Йогурт – 1,5 склянки
- цукрова Пудра – 70 гр.
- Цукор ванільний – 10 гр.
Для прикраси:
- Ягоди – за смаком.
- Шоколад білий – 20 гр.
Процес приготування:
- В глибоку миску розбиваємо курячі яйця і збиваємо з дрібкою солі.
- Вливаємо сюди згущене молоко, просіваємо борошно з розпушувачем і продовжуємо збивати до однорідності.
- Тісто має нагадувати густу сметану. За допомогою ложки вливаємо на пекарській папір трохи готової маси.
- Бажано взяти папір з круглими відмітками. Також можна самостійно промальовувати кола.
- Розмазуємо тісто у формі акуратного кола. Робимо таким чином кілька коржів.
- Випікаємо їх за 5 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.
- Поки заготівля гаряча, знімаємо з неї папір.
- Після охолодження продукту зробити це буде проблематично.
- Викладаємо готові коржі на решітку або поверхню з харчовою плівкою.
- Після остигання коржів підрізаємо їх краю. Продукт повинен отримати ідеальну круглу форму.
- Займемося кремом. У глибоку миску викладаємо сир і йогурт.
- Доповнюємо продукти цукровою пудрою і ванільним цукром. Збиваємо до однорідності.
- Починаємо формувати торт.
- Складаємо шари один на одного і обмазуємо їх сирним кремом.
- Ретельно обмазуємо торт з боків.
- Вирівнюємо верхній шар за допомогою ножа.
- Прикрашаємо заготовку по своєму смаку. Можна посипати верхівку тертим білим шоколадом.
- Зверху укладаємо свіжі ягоди. Ставимо торт «Молочна дівчинка» в холодильник і даємо йому просочитися.
- Готово, можна пробувати!
Сирно-шоколадний торт в духовці
Яскрава ідея для приготування смачного домашнього десерту – сирно-шоколадний торт. Частування виходить в міру солодким і неймовірно привабливим. Відмінне рішення для домашнього чаювання.
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Борошно – 350 гр.
- Цукор – 100 гр.
- Масло вершкове – 250 гр.
- Какао – 4 ст. л.
Для крему:
- Сир – 500 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Сметана – 150 гр.
- Цукор – 150 гр.
- Цукор ванільний – 10 гр.
- Борошно – 50 гр.
Процес приготування:
- Форму для випікання обмазуємо невеликою кількістю вершкового масла.
- Займемося шоколадної частиною. В крихту розтираємо борошно, вершкове масло, какао і цукор.
- Для іншої частини збиваємо сир, сметану, яйця, борошно і обидва види цукру. Маса повинна вийти однорідною.
- Більшу частину шоколадного тіста щільним шаром викладаємо у форму для випікання.
- На нього вливаємо сирну масу.
- Зверху посипаємо шоколадною крихтою.
- Випікаємо 50-60 хвилин при температурі 180 градусів, після торт остуджуємо і ставимо в холодильник до повного охолодження.
- Готовий шоколадно-сирний торт ділимо на порції і подаємо до столу.