
Самі ніжні і легкі домашні торти виходять з сиру. Їх можна приготувати з різними начинками і доповненнями, без випічки, на сковороді або в духовці. Варіантів багато. Тому використовуйте кулінарну збірку з 10-та рецептів і вибирайте найбільш підходящий для вас і вашої родини.
Сирний торт без випічки в домашніх умовах
Оригінальний десерт для вашого свята або чаювання – сирний торт без випічки. Приготувати таке ніжне і смачне ласощі зовсім нескладно. Використовуйте для цього простий покроковий рецепт.

Інгредієнти на
8 порц.
- Печиво пісочне 200 гр.
 - Масло вершкове 100 гр.
 - Сир 400 гр.
 - Сметана 400 гр.
 - Желатин 10 гр.
 - Цукор-пісок 120 гр.
 - Вода 100 мл
 - Ванілін 1 пакет
 - Ягоди за смаком
 - Фрукти за смаком
 - Желе для торта 1 пакет
 
Процес приготування:
- Як приготувати смачний сирний торт в домашніх умовах? Пісочне печиво розминаємо в крихту і викладаємо в глибоку миску.
 - Сюди ж вливаємо розтоплене вершкове масло.
 - Вимішуємо продукти до отримання однорідної маси.
 - Щільним шаром викладаємо заготовку у правильну круглу форму з бортиками.
 - В іншому посуді змішуємо сир, сметану і два види цукру. Збиваємо блендером до однорідності.
 - Порошковий желатин розмішуємо в 100 мілілітрах холодної води і залишаємо набухати на 10 хвилин.
 - Далі желатинову суміш нагріваємо на водяній бані. Розмішуємо до повного розчинення гранул.
 - Остуджуємо желатин і вливаємо в сирну масу.
 - Виливаємо заготовку на шар печива. Ставимо посуд з вмістом в холодильник на 2-4 години.
 - Прикрашаємо десерт ягодами і фруктами за смаком.
 - Поливаємо верхівку, желе для торта. Готуємо його за вказівками на упаковці.
 - Знову ставимо торт в холодильник для повного застигання верхнього шару, а після подаємо до столу. Яскравий сирний торт без випічки готовий. Діліть на порції і пригощайтеся!
 























