Сирний торт – 10 смачних рецептів з домашніх умовах з покроковими фото

ПП сирний торт в домашніх умовах

Якщо ви бережете свою фігуру, вам зовсім не потрібно відмовлятися від домашніх ласощів. Пропонуємо приготувати смачний і корисний сирний торт. Частування вийде ніжним, повітряним і низькокалорійним.

Час готування: 8 годин

Час приготування: 4 години

Порцій – 8

Склад:

  • Борошно рисова – 10 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Какао – 10 гр.
  • Крохмаль кукурудзяний – 10 гр.
  • Розпушувач – ¼ ч. л.
  • Вода – 1,5 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Натуральний підсолоджувач – за смаком.

Для сирного шару:

  • Сир знежирений – 250 гр.
  • Йогурт натуральний – 200 гр.
  • Молоко 1,5% — 100 мл
  • Натуральний підсолоджувач – за смаком.
  • Желатин – 7 гр.
  • Вода – 70 мл

Для вишневого шару:

  • Вишня заморожена – 300 гр.
  • Вода – 200 мл
  • Желатин – 5 гр.
  • Натуральний підсолоджувач – за смаком.

Процес приготування:

  1. Спочатку вишню заливаємо гарячою водою і залишаємо на час.
  2. Готуємо перший шар. Відокремлюємо білки від жовтків. Білки збиваємо до пишної піни разом з натуральним підсолоджувачем.
  3. Жовтки збиваємо з підсолоджувачем і сіллю.
  4. Розмішуємо борошно з какао, кукурудзяним крохмалем і розпушувачем. Відправляємо суміш до жовтків і починаємо збивати.
  5. Додаємо сюди збиті білки. Розмішуємо.
  6. Переливаємо заготовку в силіконову форму для випікання.
  7. Готуємо 15 хвилин при температурі 180 градусів.
  8. Ставимо бісквіт на тарілку зі спеціальним кільцем для формування.
  9. Для іншого шару збиваємо сир, йогурт, молоко і підсолоджувач.
  10. розчиняємо Желатин у воді і даємо йому набрякнути.
  11. Далі його нагріваємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
  12. Вливаємо остиглий желатин в сирну масу, перемішуємо.
  13. Виливаємо заготовку на бісквіт. Ставимо форму в холодильник на 3-4 години.
  14. Через деякий час витягаємо вишню з води, даємо їй обсохнути і розподіляємо по творожному шару.
  15. З решти вишневого соку відміряємо 150 мл. Розчиняємо в ньому желатин, даємо йому набрякнути і нагріваємо.
  16. Остившім продуктом заливаємо ягоди.
  17. Ставимо десерт в холодильник до повного застигання верхнього шару.