ПП сирний торт в домашніх умовах
Якщо ви бережете свою фігуру, вам зовсім не потрібно відмовлятися від домашніх ласощів. Пропонуємо приготувати смачний і корисний сирний торт. Частування вийде ніжним, повітряним і низькокалорійним.
Час готування: 8 годин
Час приготування: 4 години
Порцій – 8
Склад:
- Борошно рисова – 10 гр.
 - Яйце – 2 шт.
 - Какао – 10 гр.
 - Крохмаль кукурудзяний – 10 гр.
 - Розпушувач – ¼ ч. л.
 - Вода – 1,5 ст. л.
 - Сіль – 1 щіпка.
 - Натуральний підсолоджувач – за смаком.
 
Для сирного шару:
- Сир знежирений – 250 гр.
 - Йогурт натуральний – 200 гр.
 - Молоко 1,5% — 100 мл
 - Натуральний підсолоджувач – за смаком.
 - Желатин – 7 гр.
 - Вода – 70 мл
 
Для вишневого шару:
- Вишня заморожена – 300 гр.
 - Вода – 200 мл
 - Желатин – 5 гр.
 - Натуральний підсолоджувач – за смаком.
 
Процес приготування:
- Спочатку вишню заливаємо гарячою водою і залишаємо на час.
 - Готуємо перший шар. Відокремлюємо білки від жовтків. Білки збиваємо до пишної піни разом з натуральним підсолоджувачем.

 - Жовтки збиваємо з підсолоджувачем і сіллю.
 - Розмішуємо борошно з какао, кукурудзяним крохмалем і розпушувачем. Відправляємо суміш до жовтків і починаємо збивати.

 - Додаємо сюди збиті білки. Розмішуємо.
 - Переливаємо заготовку в силіконову форму для випікання.

 - Готуємо 15 хвилин при температурі 180 градусів.
 - Ставимо бісквіт на тарілку зі спеціальним кільцем для формування.
 - Для іншого шару збиваємо сир, йогурт, молоко і підсолоджувач.
 - розчиняємо Желатин у воді і даємо йому набрякнути.

 - Далі його нагріваємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
 - Вливаємо остиглий желатин в сирну масу, перемішуємо.

 - Виливаємо заготовку на бісквіт. Ставимо форму в холодильник на 3-4 години.
 - Через деякий час витягаємо вишню з води, даємо їй обсохнути і розподіляємо по творожному шару.

 - З решти вишневого соку відміряємо 150 мл. Розчиняємо в ньому желатин, даємо йому набрякнути і нагріваємо.
 - Остившім продуктом заливаємо ягоди.

 - Ставимо десерт в холодильник до повного застигання верхнього шару.

 




















