Сирний торт зі сметанним кремом
Ніжний і легкий торт в домашніх умовах можна приготувати з сирних коржів та сметанного крему. Порадуйте яскравим десертом своїх близьких або гостей. Подавайте ласощі до чаю!
Час приготування: 3 години
Час приготування: 2 години
Порцій – 8
Склад:
- Сир – 350 гр.
 - Крупа манна – 2 ст.
 - Масло вершкове – 120 гр.
 - Цукор – 150 гр.
 - Цукор ванільний – 1 пакетик.
 - Сода – 1 ч. л.
 - Сметана – 200 мл
 - цукрова Пудра – 150 гр.
 - Шоколад – для прикраси.
 - Мармелад – для прикраси.
 
Процес приготування:
- Сир викладаємо в глибоку миску і розминаємо виделкою.

 - Додаємо сюди два види цукру і розтираємо вміст.

 - Опускаємо в масу шматочки вершкового масла.

 - Всипаємо просіяне манну крупу.

 - Додаємо гашене окропом соду.

 - Вимішуємо тісто руками до однорідності. Воно повинно вийти м’яким і ніжним.
 - Перекладаємо заготовку в пакет і даємо їй відпочити якийсь час.
 - Далі підготовлене тісто ділимо на п’ять рівних кульок.

 - Кожен з них розгортаємо в акуратний тонкий млинець.

 - Обсмажуємо сирні млинці на розпеченій сковороді без олії з обох сторін.

 - Оптимальна товщина готових коржів – 5 мм
 - Приготуємо крем. Для цього гарненько збиваємо сметану з цукровою пудрою.

 - Починаємо збирати торт. Складаємо коржі один на одного і рясно обмазуємо їх сметанним кремом. Всю заготовку також обмазуємо.

 - Посипаємо частування тертим шоколадом і ставимо в холодильник на кілька годин.

 - Подаємо до столу ніжний сирний торт зі сметанним кремом. Можна прикрасити мармеладками!

 
























