Торт Молочна дівчинка з сирним кремом
Улюблений багатьма торт Молочна дівчинка нескладно приготувати в домашніх умовах. Спробуйте простий рецепт з додаванням найніжнішого сирного крему. Порадуйте себе і гостей яскравим десертом.
Час приготування: 2 години 20 хвилин
Час приготування: 1 год
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Яйце – 2 шт.
 - Молоко згущене – 1 банка.
 - Борошно – 1 склянка
 - Розпушувач – 10 гр.
 - Сіль – 1 щіпка.
 
Для крему:
- Сир – 250 гр.
 - Йогурт – 1,5 склянки
 - цукрова Пудра – 70 гр.
 - Цукор ванільний – 10 гр.
 
Для прикраси:
- Ягоди – за смаком.
 - Шоколад білий – 20 гр.
 
Процес приготування:
- В глибоку миску розбиваємо курячі яйця і збиваємо з дрібкою солі.
 - Вливаємо сюди згущене молоко, просіваємо борошно з розпушувачем і продовжуємо збивати до однорідності.

 - Тісто має нагадувати густу сметану. За допомогою ложки вливаємо на пекарській папір трохи готової маси.

 - Бажано взяти папір з круглими відмітками. Також можна самостійно промальовувати кола.

 - Розмазуємо тісто у формі акуратного кола. Робимо таким чином кілька коржів.

 - Випікаємо їх за 5 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.

 - Поки заготівля гаряча, знімаємо з неї папір.
 - Після охолодження продукту зробити це буде проблематично.

 - Викладаємо готові коржі на решітку або поверхню з харчовою плівкою.

 - Після остигання коржів підрізаємо їх краю. Продукт повинен отримати ідеальну круглу форму.
 - Займемося кремом. У глибоку миску викладаємо сир і йогурт.
 - Доповнюємо продукти цукровою пудрою і ванільним цукром. Збиваємо до однорідності.
 - Починаємо формувати торт.

 - Складаємо шари один на одного і обмазуємо їх сирним кремом.

 - Ретельно обмазуємо торт з боків.
 - Вирівнюємо верхній шар за допомогою ножа.

 - Прикрашаємо заготовку по своєму смаку. Можна посипати верхівку тертим білим шоколадом.

 - Зверху укладаємо свіжі ягоди. Ставимо торт «Молочна дівчинка» в холодильник і даємо йому просочитися.

 - Готово, можна пробувати!
 
























