Тарталетки з куркою і грибами – 6 рецептів в духовці з покроковими фото

Простий і смачний рецепт тарталеток з куркою, грибами і яйцем

Замінивши вершки яйцем в рецепті курячих тарталеток з грибами, значно знижується калорійність і підвищується рівень білка. А в іншому, даний варіант приготування нічим не відрізняється від класичної варіації, і маленькі смачні кошички з соковитою начинкою можуть опинитися у вас на столі вже через півгодини!

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 30 шт.

Склад:

  • Тарталетки (маленькі) – 30 шт.
  • Філе куряче – 300 гр.
  • Печериці – 50 гр.
  • Сир – 70 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Майонез – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Олія соняшникова – 3 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Готування починаємо з варіння промитого курячого філе і одного курячого яйця, відварюємо продукти до готовності в підсоленій воді.

Крок 2. Паралельно дрібно шаткуємо цибулю і обсмажуємо його до прозорості на олії.

Крок 3. Пасеровані цибульним шматочках засипаємо довільно нарізані гриби, посипаємо сіллю і чорним меленим перцем і обсмажуємо близько 6 хвилин.

Крок 4. Відварені і злегка охолоджені інгредієнти (філе курки і яйце) подрібнюємо і додаємо в сковорідку. Туди ж додаємо майонез, сіль і перець мелений за смаком.

Крок 5. Начиняємо тарталетки начинкою, верхівки посипаємо натертим сиром і ставимо в духовку на 5-7 хвилин при температурі 190 градусів. Приємного апетиту!