Простий і смачний рецепт тарталеток з куркою, грибами і яйцем
Замінивши вершки яйцем в рецепті курячих тарталеток з грибами, значно знижується калорійність і підвищується рівень білка. А в іншому, даний варіант приготування нічим не відрізняється від класичної варіації, і маленькі смачні кошички з соковитою начинкою можуть опинитися у вас на столі вже через півгодини!
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 30 шт.
Склад:
- Тарталетки (маленькі) – 30 шт.
- Філе куряче – 300 гр.
- Печериці – 50 гр.
- Сир – 70 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Майонез – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Олія соняшникова – 3 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Готування починаємо з варіння промитого курячого філе і одного курячого яйця, відварюємо продукти до готовності в підсоленій воді.
Крок 2. Паралельно дрібно шаткуємо цибулю і обсмажуємо його до прозорості на олії.
Крок 3. Пасеровані цибульним шматочках засипаємо довільно нарізані гриби, посипаємо сіллю і чорним меленим перцем і обсмажуємо близько 6 хвилин.
Крок 4. Відварені і злегка охолоджені інгредієнти (філе курки і яйце) подрібнюємо і додаємо в сковорідку. Туди ж додаємо майонез, сіль і перець мелений за смаком.
Крок 5. Начиняємо тарталетки начинкою, верхівки посипаємо натертим сиром і ставимо в духовку на 5-7 хвилин при температурі 190 градусів. Приємного апетиту!