Тарталетки з начинкою – 10 найбільш смачних і простих рецептів з фото

Святкова закуска з креветками в тарталетках

Дуже оригінальний рецепт начинки для тарталеток з використанням морепродуктів. Ніжні, з тонким лимонною ноткою, ці тарталетки надовго завоюють вашу любов.

Інгредієнти:

  • Креветки – 350 р.
  • Свіжовичавлений лимонний сік – 2 ч. л.
  • Сіль поварена – 0,5 ч. л.
  • Зубчики часнику – 2 шт.
  • Тарталетки – 10 шт.
  • Майонез – 2-3 ст. л.
  • Сир твердий – 220 р.
  • Базилік свіжий – кілька гілочок.
  • Червона ікра – 10-15 р.

Процес приготування:

1. Відваріть 350 грам креветок в каструлі з невеликою кількістю води, половину чайної ложки солі і 2 чайними ложками лимонного соку. Час варіння зазначено на упаковці з креветками. Злийте воду і остудіть морепродукти. Коли вони охолонуть до комфортної для пальців температури, акуратно очистіть, креветки від панцира і наріжте на дрібні шматочки гострим ножем (залиште 10 креветок для прикраси). Якщо ви бажаєте отримати більш ніжний смак, то перемеліть креветки в чаші блендера.

2. Зубчики часнику очистіть і пропустіть через спеціальний прес.

3. Твердий сир натріть на дрібній або середній тертці. Додайте тертий сир і подрібнений часник до креветок. Добре перемішайте всі компоненти начинки.

4. Тепер додайте в креветочную масу необхідну кількість майонезу, щоб начинка придбала ніжну, не густу і не рідку консистенцію.

5. У кожну тарталетку покладіть по кілька чайних ложок начинки. Також зверху прикрасьте кожну тарталетку цілої креветкою, кількома зернами червоної ікри, а також невеликий гілочкою чисто вимитого свіжого базиліка. Справжню насолоду!

Приємного вам апетиту!