Тарталетки з сирним сиром – вишукана закуска, з чудовими смаком і елегантним виглядом. Тарталетки подаються до святкового застілля, фуршету та романтичної вечері. Для страви тарталетки беруться з будь-якого тесту: пісочного, листкового або вафельного. Сирний сир є базовою начинкою і доповнюється продуктами з м’яса, риби, копченостями, овочами, зеленню і соліннями.
Тарталетки з сирним сиром і червоною ікрою
Яскрава ікра червоної риби на тлі білого сирного сиру і в тарталетках – чудовий декор і частування на будь-якому святковому столі. Вершковий сир береться будь-який: і «Філадельфія», і «Маскарпоне», і «Рікотта». У цьому рецепті робимо сирну основу страви з сиру зі сметаною. Формуємо закуску в готових вафельних тарталетках і відразу перед подачею до столу.
Інгредієнти на
4 порц.
- Тарталетки 8 шт.
- Ікра червона 40 гр.
- Сметана 30 мл
- Сир 150 гр.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Петрушка для прикраси
Процес приготування:
- Тарталетки з сирним сиром приготувати дуже просто. Першим ділом готуються продукти з розрахунком потрібної кількості порцій і згідно з рецептом.
- В окрему чашку кладуть свіжий сир. Потім до нього додається жирна сметана, яку можна замінити або натуральним йогуртом або кефіром. Сир посипається сіллю з чорним перцем за смаком.
- Будь кухонним гаджетом сир зі сметаною збиваються в однорідну ніжну масу.
- Тарталетки відразу ставляться на сервірувальні тарілки.
- Потім за допомогою ложки або кондитерського мішечка (так буде гарніше) вони заповнюються приготовленої сирною масою врівень з краями тарталеток.
- Поверх сирної маси викласти чайною ложечкою трохи червоної ікри.
- Потім ці вироби красиво декоруються гілочками петрушки.
- Приготовані тарталетки відразу ставляться до накритому до святкової трапези столу. Приємного апетиту!
Святкові тарталетки з сирним сиром і червоною рибою
Закуски на основі червоної риби і особливо малосоленой – майже обов’язкова страва будь-якого урочистого столу, і тарталетки з такою рибою не виняток. В рецепті Вам пропонується гарна подача тарталеток, адже червона риба і сирний сир – інгредієнти ніжні. Тарталетки, щоб не втратили хрусткий смак, застелем слайсами свіжого огірка.
Час приготування: 10 хвилин.
Час приготування: 10 хвилин.
Порції: 3.
Склад:
- Тарталетки – 9 шт.
- Сьомга малосолоний – 100 гр.
- Огірок свіжий – 1 шт.
- Сир сирний – 100 гр.
- Петрушка – для декору.
- Лимон – для подачі.
Процес приготування:
Крок 1. Свіжий огірок з допомогою звичайної овочечистки нарізати поперек тонкими слайсами. Потім 3-4 слайсу укладаються в тарталетку у вигляді квіткових пелюсток.
Крок 2. Таким порядком формуються всі тарталетки.
Крок 3. Малосолоний сьомга гострим ножем також нарізається тонкими поздовжніми скибочками, згортається в кульок і вкладається в тарталетки поверх огірка.
Крок 4. Якісний сирний сир перекладається в кондитерський мішечок і через фігурну насадку красиво розміщується поверх рибних скибочок.
Крок 5. Потім тарталетки з начинкою декоруються листочками петрушки.
Крок 6. Вироби акуратно перекладаються на сервірувальну тарілку, доповнюються тонкими полукружками лимона і страву одразу подається до столу. Приємного апетиту!
Тарталетки з сирним сиром і креветками
Тарталетки на нашому столі впевнено займають місце традиційних закусок. Варіантом їх буде начинка з кисломолочного сиру з креветками. Щоб не зіпсувати блюдо, треба креветки правильно розморозити і приготувати, щоб не вийшли гумовими. У цьому рецепті креветки обсмажуються. Сирний сир доповнюється зеленню і часником.
Час приготування: 15 хвилин.
Час приготування: 10 хвилин.
Порції: 3.
Склад:
- Тарталетки – 10 шт.
- Креветки середні – 200 гр.
- Сир сирний – 120 гр.
- Майонез – 3 ст. л.
- Часник – 3 зубки.
- Зелень – за смаком.
- Рослинне масло – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаються часникові зубки і роздавлюються ножем. Потім два зубки обсмажуються на олії і видаляються зі сковорідки.
Крок 2. У це масло з часниковим ароматом, кладуться розморожені і очищені креветки і обсмажуються протягом 3 хвилин на обох сторонах.
Крок 4. В окремій піалі змішується сирний сир з майонезом, подрібненим зубком часнику і дрібно нашаткованої зеленню. Потім цією сирною масою заповнюються тарталетки.
Крок 4. Поверх сирної маси кладуть обсмажені креветки.
Крок 5. Тарталетки з сирним сиром і креветками укладаються на сервірувальне блюдо, декоруються зеленню і відразу подаються до столу. Приємного апетиту!
Тарталетки з сирним сиром, сьомгою і огірком
Закуски з сьомгою та сиром досить популярні і не виняток – тарталетки з такою начинкою. У рецепті вказано вершковий сир, але його можна замінити сирним. Органолептичні якості і текстура цих сирів дещо відрізняються, але на смак готового блюда це не позначається. Тарталетки доповнюються огірком з зеленню і готуються швидко. В цьому блюді важливо гарне оформлення.
Час приготування: 10 хвилин.
Час приготування: 10 хвилин.
Порції: 8.
Склад:
- Тарталетки – 16 шт.
- Сир вершковий (сирний) – 175 гр.
- Сьомга малосолоний – 120 гр.
- Огірок – 1 шт.
- Кріп – за смаком.
- Сіль – 1 дрібка.
- Перець чорний мелений – 2 щіпки.
Процес приготування:
Крок 1. Першим ділом готуються у вказаній в рецепті кількості всі продукти для приготування тарталеток.
Крок 2. Сир кладеться в окрему піалу. До нього додаються дрібно нашатковану кріп і сіль з чорним перцем.
Крок 3. Ложкою сир добре перемішується, і начинка пробується на смак.
Крок 4. Тарталетки беруться з несолодкого пісочного тіста і розставляються на столі.
Крок 5. Потім вони заповнюються приготовленої сирною начинкою з допомогою ложки або кондитерського мішечка.
Крок 6. На максимально тонкі слайсы нарізається сьомга відповідно до кількості тарталеток. Потім шматочки сьомги згортаються у вигляді трояндочки і укладаються поверх сирної начинки.
Крок 7. Огірок овочечисткою нарізається також тонкими слайсами. Потім вони акуратно загортаються і кладуться в тарталетки поруч з трояндочками з сьомги. За бажанням, тарталетки декоруються зеленню і відразу подаються до столу. Приємного апетиту!
Дуже смачні тарталетки з сирним сиром і авокадо
Тарталетки самі по собі мають нейтральний смак, що дозволяє наповнювати їх начинкою. Є правило в їх оформленні – один компонент начинки повинен мати масляну текстуру, що компенсує сухість кошики і утримує інші інгредієнти. Таку текстуру додасть творожному сиру авокадо. Тарталетки доповнюються будь морепродуктів: рибою, ікрою або креветками.
Час приготування: 10 хвилин.
Час приготування: 10 хвилин.
Порції: 5.
Склад:
- Тарталетки – 10 шт.
- Авокадо – 1 шт.
- Сир сирний – 70 гр.
- Риба копчена філе – 30 гр.
- Сік лимона – 2 мл
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Для тарталеток вибирається м’який плід авокадо. Він промивається, розрізається навпіл і видалити кісточки. Потім авокадо нарізати невеликими шматочками, і вони сбрызгиваются лимонним соком.
Крок 2. У чашу блендера кладеться вказану кількість сирного сиру і додаються шматочки авокадо з сіллю по своєму смаку. Потім ці інгредієнти подрібнюються до стану однорідного пюре.
Крок 3. Отриманої сирною масою заповнюються всі тарталетки. Риба нарізається тонкими скибочками і кладеться поверх сирної маси. Замість риби можна викласти в тарталетки інші морепродукти по своєму смаку.
Крок 4. Потім тарталетки декоруються, для різноманітності частину їх можна закрити другий тарталеткою, і відразу подаються до столу. Приємного апетиту!
Як приготувати тарталетки з сирним сиром і крабовими паличками?
Тарталетки з начинкою з кисломолочного сиру з крабовими паличками відрізняє оригінальний ніжний смак. Тарталетки з такою начинкою не розмокнуть, тому їх можна приготувати заздалегідь, що зручно для пікніка. Доповнимо начинку червоною ікрою і для декору візьмемо помідори-черрі і зелень. Інгредієнти рецепту розраховані на 12 великих або 25 маленьких тарталеток.
Час приготування: 15 хвилин.
Час приготування: 15 хвилин.
Порції: 6.
Склад:
- Тарталетки – 12 шт.
- Сир сирний – 150 гр.
- Крабові палички – 150 гр.
- Ікра червона – 100 гр.
- Помідори-черрі – за смаком.
- Часник – 2 зубки.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Зелень – для декору.
Процес приготування:
Крок 1. Крабові палички звільняються від упаковки, нарізати шматочками і поміщаються в чашу блендера.
Крок 2. Потім, на невеликій швидкості приладу, палички подрібнюються в однорідну масу.
Крок 3. У чашу кладеться сирний сир, додаються сіль з чорним перцем і подрібнені часникові зубки. Все ще раз перемішується.
Крок 4. Приготовлена сирно-крабовая начинка перекладається в кондитерський мішечок.
Крок 5. Тарталетки розкладаються на сервировочном блюді і на дно їх кладеться трохи, по чайній ложечці, червоної ікри.
Крок 6. Потім тарталетки поверх ікри красиво і через фігурну насадку заповнюються приготованим кремом.
Крок 7. Поверх крему кладеться ще трохи ікри.
Крок 8. Тарталетки декоруються промитими гілочками зелені.
Крок 9. Декор доповнюється часточками помідорів-чері.
Крок 10. Приготовлена вишукана закуска подається до столу. Приємного апетиту!
Швидкі і прості тарталетки з сирним сиром і тунцем
Ця апетитна і в міру солона закуска буде відмінним варіантом як для фуршетного столу, так і смачним домашнім перекусом. Щоб тарталетки зберегли хрусткий смак, з консервованого тунця повністю зливається сік з маслом. Тарталетки підходять будь-які: пісочний, вафельні або з листкового тіста. Закуску доповнимо свіжим помідором і декоруємо червоною ікрою.
Час приготування: 10 хвилин.
Час приготування: 10 хвилин.
Порції: 5.
Інгредієнти:
- Тарталетки – 5 шт.
- Сир сирний – 2 ст. л.
- Тунець консервований – 2 ст. л.
- Помідори – 1 шт.
- Ікра червона – для декору.
Процес приготування:
Крок 1. Спочатку готуються зазначені в рецепті продукти з розрахунку на потрібну кількість порцій. Тунець виймається з банки і за допомогою виделки подрібнюється невеликими шматочками.
Крок 2. Промитий помідор шинкуется маленькими кубиками. Всі інгредієнти укладаються в тарталетки пошарово.
Крок 3. Тарталетки ставляться на сервірувальне блюдо. Першим шаром кладуться в тарталетки шматочки помідора.
Крок 4. На помідори укладається подрібнений тунець, щоб тарталетки були заповнені їм повністю. Ложкою риба трохи ущільнюється.
Крок 5. Потім поверх тунця кладуть товстий шар сирного сиру і його поверхня вирівнюється ложечкою. Сир трохи посипається сіллю.
Крок 6. Тарталетки з тунцем і сирним сиром декоруються невеликою кількістю червоної ікри.
Крок 7. Приготовану страву одразу подається до столу. Приємного апетиту!
Смачні тарталетки з сирним сиром і мідіями
Тарталетки з начинкою з кисломолочного сиру з мідіями – смачна закуска і пікантна. Вона сподобається не тільки любителям морепродуктів, але й прикрасить будь-який стіл. Готуємо на основі сирного вершкового сиру. Беремо заморожені мідії та їх готуємо відразу і без розморожування. Декоруємо закуску свіжою зеленню.
Час приготування: 15 хвилин.
Час приготування: 15 хвилин.
Порції: 4.
Склад:
- Тарталетки – 16 шт.
- Мідії – 150 гр.
- Сир сирний вершковий – 140 гр.
- Сметана – 2 ст. л.
- Часник – 2 зубки.
- Зелень – для декору.
Процес приготування:
Крок 1. Заморожені мідії кладуть на сковорідку з розігрітим рослинним маслом і кілька хвилин тушкуються на маленькому вогні.
Крок 2. В окремій чашці змішується дві ложки сметани з подрібненими часникодавку зубками часнику. Після повного випаровування зі сковорідки рідини, до мідій кладеться сметанний соус, все перемішується і вже на середньому вогні гаситься ще протягом 5 хвилин. Потім приготовлені мідії трохи охолоджуються.
Крок 3. Сирний сир покласти в кондитерський мішечок і сиром в невеликій кількості, заповнюються тарталетки.
Крок 4. Потім в кожну тарталетку кладеться по 2-3 приготовані в сметанному соусі мідії.
Крок 5. Тарталетки з мідіями декоруються по своєму смаку зеленню і відразу подаються до столу. Приємного апетиту!