Як приготувати тефтелі з картоплею в духовці
Як приготувати тефтелі з картоплею? Для того щоб побалувати себе і своїх домочадців, нам знадобиться всього лише 15 хвилин активних дій і продукти, перелічені в списку вище – вуаля, на вашому столі вже «красується» апетитна і дуже смачна вечеря або обід!
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порцій – 4.
Інгредієнти:
- Картопля – 1 кг.
 - Фарш м’ясний – 500 гр.
 - Соль – 1 ст.л.
 - Рис відвареної – 1 ст.
 - Яйце – 1 шт.
 - Сметана – 3 ст.л.
 - Олія соняшникова – 3 ст.л.
 - Приправа для картофеля – 1 ст.л.
 
Процес приготування:
Крок 1. Картоплю чистимо і промиваємо водою, ріжемо тонкими слайсами і висипаємо у форму для запікання. Приправляємо сіллю та спеціями, збризкуємо соняшниковою олією та ретельно перемішуємо.

Крок 2. В окрему чашу викладаємо фарш, додаємо відварений рис, сіль та приправи – вимішуємо до однорідності.

Крок 3. Змочуємо руки у воді та формуємо кульки, кладемо поверх картоплі.

Крок 4. У глибокій піалі розбиваємо яйце зі сметаною та щіпкою солі.

Крок 5. Поступово виливаємо соус до заготівлі.

Крок 6. Запікаємо 40 хвилин при температурній відмітці 180 градусів і подаємо до столу, відразу ж після закінчення термічної обробки. Смачного!













