Як приготувати тефтелі з картоплею в духовці
Як приготувати тефтелі з картоплею? Для того щоб побалувати себе і своїх домочадців, нам знадобиться всього лише 15 хвилин активних дій і продукти, перелічені в списку вище – вуаля, на вашому столі вже «красується» апетитна і дуже смачна вечеря або обід!
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порцій – 4.
Інгредієнти:
- Картопля – 1 кг.
- Фарш м’ясний – 500 гр.
- Соль – 1 ст.л.
- Рис відвареної – 1 ст.
- Яйце – 1 шт.
- Сметана – 3 ст.л.
- Олія соняшникова – 3 ст.л.
- Приправа для картофеля – 1 ст.л.
Процес приготування:
Крок 1. Картоплю чистимо і промиваємо водою, ріжемо тонкими слайсами і висипаємо у форму для запікання. Приправляємо сіллю та спеціями, збризкуємо соняшниковою олією та ретельно перемішуємо.
Крок 2. В окрему чашу викладаємо фарш, додаємо відварений рис, сіль та приправи – вимішуємо до однорідності.
Крок 3. Змочуємо руки у воді та формуємо кульки, кладемо поверх картоплі.
Крок 4. У глибокій піалі розбиваємо яйце зі сметаною та щіпкою солі.
Крок 5. Поступово виливаємо соус до заготівлі.
Крок 6. Запікаємо 40 хвилин при температурній відмітці 180 градусів і подаємо до столу, відразу ж після закінчення термічної обробки. Смачного!