Тефтелі з курячого фаршу
Тефтелі з курячого фаршу – це страва, яка відмінно підходить для раціону дітей та людей з проблемами шлунково-кишкового тракту, тому що до його складу входять лише корисні та натуральні компоненти, які не шкодять здоров’ю. Якщо ж ви дотримуєтеся дієти, виключіть зі складу рис, і ви отримаєте страву з розряду ПП.
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порцій – 4.
Інгредієнти:
- Фарш курячий – 500 гр.
 - Рис – 50 грн.
 - Цибуля ріпчаста – 2 шт.
 - Морквина – 2 шт.
 - Яйце – 1 шт.
 - Вода – 1 ст.
 - Олія – 1-2 ст.л.
 - Сіль за смаком.
 - Перець чорний мелений – до смаку.
 
Процес приготування:
Крок 1. Одну моркву та цибулину прокручуємо через дрібні грати м’ясорубки і втручаємо в розморожений фарш.

Крок 2. Також додаємо промитий та обсушений рис, яйце, приправи.

Крок 3. Змочуємо долоні у воді та ліпимо кульки із заправленого фаршу.

Крок 4. Овочі, що залишилися, довільно подрібнюємо і обсмажуємо на рослинній олії до м’якості, потім заливаємо склянкою води і на помірному полум’ї доводимо до кипіння.

Крок 5. У гарячий соус акуратно занурюємо напівфабрикати і томимо під кришкою на повільному вогні протягом 30 хвилин.

Крок 6. Не чекаючи остигання, подаємо тефтелі до столу і насолоджуємося. Смачного!













