Тефтелі з макаронами на сковороді у томатному соусі
Тефтелі з макаронами на сковороді в томатному соусі – це страва, на яку обов’язково варто звернути увагу всім кулінарам, які втомились проводити біля плити весь вільний час та постійно перемивати гори посуду. Тому що така страва готується в одній високій сковороді і виходить неймовірно смачною!
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 5.
Інгредієнти:
- Спагетті – 250 гр.
 - Помідори – 3 шт.
 - Томатна паста – 1 ст.л.
 - Цибуля ріпчаста – 2 шт.
 - Часник – 2 зуб.
 - Зелень сушена – до смаку.
 - Сіль за смаком.
 - Олія – для смаження.
 
Для тюфтель:
- Фарш – 500 гр.
 - Картопля – 1 шт.
 - Цибуля ріпчаста – 1 шт.
 - Сіль – 0,5 ч. л.
 - Паприка солодка – 0,3 год.
 - Перець чорний мелений – до смаку.
 
Процес приготування:
Крок 1. Очищений лук, і картоплю пробиваємо в блендері до консистенції пюре і перекладаємо до фаршу, також додаємо спеції та сіль. Перемішавши, ліпимо заготовки середнього розміру.

Крок 2. Займемося соусом: помідори натираємо на тертці та викидаємо шкірку, змішуємо з томатною пастою та щіпкою солі. Дрібно рубаємо головки цибулі.

Крок 3. Пасеруємо цибулю на розігрітій олії, заливаємо томатним соусом і розводимо 100 мл води, приправляємо і проварюємо кілька хвилин. Укладаємо тефтелі та підливаємо воду так, щоб рідина повністю покривала заготовки – гасимо на повільному вогні до готовності.

Крок 4. Приблизно через 20 хвилин додаємо спагетті і помішуючи проварюємо склад ще 7 хвилин. Наприкінці термічної обробки доповнюємо часником, пропущеним через прес та зеленню.

Крок 5. Не чекаючи остигання дегустуємо. Смачного!













