Тещин язик з кабачків на зиму – 10 рецептів салату з покроковими фото

«Тещин язик» з кабачків з томатною пастою

«Тещин язик» з кабачків з томатною пастою – це цікавий варіант домашньої заготовки. Такий продукт виходить дуже яскравим і апетитним. Його можна подавати до обіду або в якості окремої холодної закуски. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з нашої збірки.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 1 л.

Інгредієнти:

  • Кабачки – 1 кг
  • Перець болгарський – 2 шт.
  • Перець гострий – 2 шт.
  • Часник – 1 головка.
  • Цукор – 0,5 склянки
  • Сіль – 2 ст. л.
  • томатна Паста – 100 мл
  • Вода – 250 мл
  • Масло рослинне – 30 мл

Процес приготування:

Крок 1. Томатну пасту розвести у воді. Вливаємо в каструлю і кип’ятимо на повільному вогні. Після вливаємо олію.

Крок 2. Промиваємо болгарський перець очищаємо від насіння, ріжемо тонкою соломкою. Також чинимо з гірким перцем.

Крок 3. Обидва перцю відправляємо в томатну пасту, перемішуємо.

Крок 4. Очищаємо кабачки і нарізаємо дрібними кубиками.

Крок 5. Відправляємо кабачки в загальну масу. Додаємо подрібнений часник, сіль і цукор. Варимо близько 20-30 хвилин після закипання на слабкому вогні, періодично помішуючи.

Крок 6. Стерилізуємо банки-яким зручним способом. Вливаємо сюди гаряче частування, закатуємо і даємо повністю охолонути.

Крок 7. «Тещин язик» з кабачків з томатною пастою готовий. Прибирайте на зберігання в прохолодне місце.