«Тещин язик» з кабачків з томатною пастою
«Тещин язик» з кабачків з томатною пастою – це цікавий варіант домашньої заготовки. Такий продукт виходить дуже яскравим і апетитним. Його можна подавати до обіду або в якості окремої холодної закуски. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з нашої збірки.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 1 л.
Інгредієнти:
- Кабачки – 1 кг
 - Перець болгарський – 2 шт.
 - Перець гострий – 2 шт.
 - Часник – 1 головка.
 - Цукор – 0,5 склянки
 - Сіль – 2 ст. л.
 - томатна Паста – 100 мл
 - Вода – 250 мл
 - Масло рослинне – 30 мл
 
Процес приготування:
Крок 1. Томатну пасту розвести у воді. Вливаємо в каструлю і кип’ятимо на повільному вогні. Після вливаємо олію.
Крок 2. Промиваємо болгарський перець очищаємо від насіння, ріжемо тонкою соломкою. Також чинимо з гірким перцем.
Крок 3. Обидва перцю відправляємо в томатну пасту, перемішуємо.
Крок 4. Очищаємо кабачки і нарізаємо дрібними кубиками.
Крок 5. Відправляємо кабачки в загальну масу. Додаємо подрібнений часник, сіль і цукор. Варимо близько 20-30 хвилин після закипання на слабкому вогні, періодично помішуючи.
Крок 6. Стерилізуємо банки-яким зручним способом. Вливаємо сюди гаряче частування, закатуємо і даємо повністю охолонути.
Крок 7. «Тещин язик» з кабачків з томатною пастою готовий. Прибирайте на зберігання в прохолодне місце.












