Тещин язик з кабачків на зиму – 10 рецептів салату з покроковими фото

Заготовка з кабачків з часником «Тещин язик»

Заготовка з кабачків з часником «Тещин язик» виходить насиченою та цікавою за смаком. Таке частування точно різноманітить ваш стіл і нікого не залишить байдужим. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з нашої кулінарної збірки з покроковими фотографіями.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 0,5 л.

Інгредієнти:

  • Кабачки – 1 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Паста томатна – 1 ст. л.
  • Сіль – 4 гр.
  • Цукор – 4 гр.
  • Масло рослинне – 60 мл
  • Оцет 9% – 30 мл

Процес приготування:

Крок 1. Кабачок очищаємо і нарізаємо його пластинками. Подрібнюємо часник і ріжемо соломкою болгарський перець.

Крок 2. Перекладаємо овочі в каструлю з товстим дном.

Крок 3. Доповнюємо вміст сіллю, цукром і томатною пастою.

Крок 4. Сюди ж виливаємо рослинне масло.

Крок 5. Ставимо заготовку на середній вогонь і тушкуємо після закипання близько 20 хвилин, періодично помішуючи.

Крок 6. Виливаємо вміст оцет, перемішуємо.

Крок 7. Переливаємо заготовку в стерилізовану банку. Закриваємо кришкою і даємо повністю охолонути.

Крок 8. Заготівля з кабачків з часником «Тещин язик» готова. Можна відносити на зберігання!