Заготовка з кабачків з часником «Тещин язик»
Заготовка з кабачків з часником «Тещин язик» виходить насиченою та цікавою за смаком. Таке частування точно різноманітить ваш стіл і нікого не залишить байдужим. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з нашої кулінарної збірки з покроковими фотографіями.
Час готування – 50 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 0,5 л.
Інгредієнти:
- Кабачки – 1 шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики.
- Паста томатна – 1 ст. л.
- Сіль – 4 гр.
- Цукор – 4 гр.
- Масло рослинне – 60 мл
- Оцет 9% – 30 мл
Процес приготування:
Крок 1. Кабачок очищаємо і нарізаємо його пластинками. Подрібнюємо часник і ріжемо соломкою болгарський перець.
Крок 2. Перекладаємо овочі в каструлю з товстим дном.
Крок 3. Доповнюємо вміст сіллю, цукром і томатною пастою.
Крок 4. Сюди ж виливаємо рослинне масло.
Крок 5. Ставимо заготовку на середній вогонь і тушкуємо після закипання близько 20 хвилин, періодично помішуючи.
Крок 6. Виливаємо вміст оцет, перемішуємо.
Крок 7. Переливаємо заготовку в стерилізовану банку. Закриваємо кришкою і даємо повністю охолонути.
Крок 8. Заготівля з кабачків з часником «Тещин язик» готова. Можна відносити на зберігання!