Тісто для хінкалі – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Тісто для хінкалі в хлібопічці

Тісто для хінкалі в хлібопічці – це простий і достатньо швидкий спосіб приготування традиційної страви грузинської кухні, тому що сучасна техніка все зробить за вас. І поки хлібопічка буде працювати, у вас буде час приготувати соковиту і апетитну начинку.

Час готування – 1 ч. 5 хв.

Час приготування – 5 хв.

Порції – 1.

Склад:

  • Борошно – 450 гр.
  • Вода – 210 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – ½ ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. У чашу печі вставляємо лопатку для замішування тіста, всипаємо борошно і сіль.

Крок 2. Додаємо одне куряче яйце.

Крок 3. Слідом вливаємо 210 мл води кімнатної температури.

Крок 4. Запускаємо режим «пельмені» і після його закінчення, залишаємо грудку в чаші ще на 60 хвилин. За цей час маса придбає потрібну консистенцію.

Крок 5. Після закінчення часу переходимо до ліплення хинкалей. Готуйте і отримуйте задоволення!