Тісто для хінкалі в хлібопічці
Тісто для хінкалі в хлібопічці – це простий і достатньо швидкий спосіб приготування традиційної страви грузинської кухні, тому що сучасна техніка все зробить за вас. І поки хлібопічка буде працювати, у вас буде час приготувати соковиту і апетитну начинку.
Час готування – 1 ч. 5 хв.
Час приготування – 5 хв.
Порції – 1.
Склад:
- Борошно – 450 гр.
- Вода – 210 мл
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – ½ ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. У чашу печі вставляємо лопатку для замішування тіста, всипаємо борошно і сіль.
Крок 2. Додаємо одне куряче яйце.
Крок 3. Слідом вливаємо 210 мл води кімнатної температури.
Крок 4. Запускаємо режим «пельмені» і після його закінчення, залишаємо грудку в чаші ще на 60 хвилин. За цей час маса придбає потрібну консистенцію.
Крок 5. Після закінчення часу переходимо до ліплення хинкалей. Готуйте і отримуйте задоволення!