Тісто на кефірі для пиріжків – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Пишне тісто для пиріжків на кефірі в хлібопічці

Сьогодні в допомогу господиням створено дуже багато кухонної техніки, з допомогою якої можна полегшити і прискорити процес приготування їжі. Наприклад, звичайна хлібопічка буде корисна в приготуванні тіста.

Час готування: 90 хв

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 20.

Склад:

  • Борошно пшеничне – 500 гр.
  • Цукор – 3 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Олія соняшникова – 5 ст. л.
  • Кефір – 300 мл
  • Дріжджі сухі – 3 ч. л.

Процес приготування:

1. Підготуйте всі необхідні продукти для замішування тіста. Борошно просійте і всипте її в чашу хлібопічки.

2. Потім додайте необхідну кількість цукру, солі, олії, кефіру і дріжджів.

3. Помістіть чашу в хлібопічку, встановіть режим «Тісто» і чекайте звукового сигналу, коли тісто буде готове.

4. Викладіть тісто на присипану борошном поверхню і приступайте до ліплення пиріжків.

Приємного апетиту!