Пишне тісто для пиріжків на кефірі в хлібопічці
Сьогодні в допомогу господиням створено дуже багато кухонної техніки, з допомогою якої можна полегшити і прискорити процес приготування їжі. Наприклад, звичайна хлібопічка буде корисна в приготуванні тіста.
Час готування: 90 хв
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 20.
Склад:
- Борошно пшеничне – 500 гр.
- Цукор – 3 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Олія соняшникова – 5 ст. л.
- Кефір – 300 мл
- Дріжджі сухі – 3 ч. л.
Процес приготування:
1. Підготуйте всі необхідні продукти для замішування тіста. Борошно просійте і всипте її в чашу хлібопічки.
2. Потім додайте необхідну кількість цукру, солі, олії, кефіру і дріжджів.
3. Помістіть чашу в хлібопічку, встановіть режим «Тісто» і чекайте звукового сигналу, коли тісто буде готове.
4. Викладіть тісто на присипану борошном поверхню і приступайте до ліплення пиріжків.
Приємного апетиту!