Дуже смачне тісто на кефірі для пиріжків з капустою
Пиріжки з капустою – випічка, яка знайома кожному з дитинства. Соковита капустяна начинка чудово поєднується з пишним тестом, обсмаженим до хрусткої скоринки.
Час готування: 30 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 20.
Інгредієнти:
- Яйце – 1 шт.
 - Кефір – 300 мл
 - Сіль – 0,5 ч. л.
 - Цукор – 1 ст. л.
 - Масло рослинне – 1 ст. л.
 - Сода – 1 ч. л.
 - Борошно пшеничне – 450 гр.
 
Процес приготування:
1. Виделкою або вінчиком збийте яйце з цукром і сіллю. Продовжуючи збивати, додайте кефір і рослинне масло.
2. Борошно просійте і додавайте її частинами в миску. Замісіть тісто. Коли маса добре загусне, всипте соду і продовжуйте додавати борошно і вимішувати тісто.
3. Густе тісто викладіть на посипану борошном дошку і продовжуйте вимішувати тісто руками.
4. У вас вийде дуже слухняна і еластичне тісто. Розділіть його на кілька рівних шматків і починайте ліпити пиріжки з начинкою їх тушкованої капусти.
Приємного апетиту!












