Торт «Черепаха» – 10 простих і смачних рецептів в домашніх умовах з фото покроково

Дуже смачний торт «Черепаха» з бананами

Пропонуємо вам зробити дуже оригинальный торт «Черепаха»: на відміну від класичного бісквітного торта, сюди додаються такі інгредієнти, як сир, печиво і банани, а ще цей торт не вимагає випічки!

Склад:

  • Молоко – 200 мл
  • Сир або сирна паста – 200 мл
  • Печиво – 500 гр.
  • Шоколад – 200 гр.

Для крему:

  • Сметана – 220 гр.
  • Банани – 1 кг
  • Цукор – 210 гр.

Процес приготування:

1. Сир, він повинен бути м’яким і навіть рідкуватим, з цукром перебити блендером, поки кристали цукру не розчиняться. Можна замість цукру використовувати цукрову пудру.

2. Відразу ж почнемо збирати «Черепаху» без випічки у великій круглій мисці. Її потрібно застелити харчовою плівкою.

3. Кожне печиво умочіть в тепле молоко, викладіть на дно миски одним шаром.

4. Шар печива промажте шаром сирного крему і викладіть зверху банани, нарізані тонкими кружальцями.

5. Таким же чином повторюйте всі шари (печиво – сир – банани), поки не закінчаться інгредієнти. Останнім шаром повинен бути печиво, трохи зверху змащений кремом.

6. Зверху укрийте миску харчовою плівкою і поставте на ніч або на 4-6 годин торт в холодильник.

7. Потім торт потрібно дістати з миски, перевернувши її і знявши плівку. Так у вас вийде цілий черепашачий панцир. Викладіть його на плоске блюдо, прикрасивши зверху розтопленої шоколадкою і присипавши подрібненими волоськими горіхами.

8. З шматочків банана сформуйте черепашці голову, лапки і маленький хвостик.

9. Подавайте торт до чаю або кави.

Приємного апетиту!