Дуже смачний торт «Черепаха» з бананами
Пропонуємо вам зробити дуже оригинальный торт «Черепаха»: на відміну від класичного бісквітного торта, сюди додаються такі інгредієнти, як сир, печиво і банани, а ще цей торт не вимагає випічки!
Склад:
- Молоко – 200 мл
- Сир або сирна паста – 200 мл
- Печиво – 500 гр.
- Шоколад – 200 гр.
Для крему:
- Сметана – 220 гр.
- Банани – 1 кг
- Цукор – 210 гр.
Процес приготування:
1. Сир, він повинен бути м’яким і навіть рідкуватим, з цукром перебити блендером, поки кристали цукру не розчиняться. Можна замість цукру використовувати цукрову пудру.
2. Відразу ж почнемо збирати «Черепаху» без випічки у великій круглій мисці. Її потрібно застелити харчовою плівкою.
3. Кожне печиво умочіть в тепле молоко, викладіть на дно миски одним шаром.
4. Шар печива промажте шаром сирного крему і викладіть зверху банани, нарізані тонкими кружальцями.
5. Таким же чином повторюйте всі шари (печиво – сир – банани), поки не закінчаться інгредієнти. Останнім шаром повинен бути печиво, трохи зверху змащений кремом.
6. Зверху укрийте миску харчовою плівкою і поставте на ніч або на 4-6 годин торт в холодильник.
7. Потім торт потрібно дістати з миски, перевернувши її і знявши плівку. Так у вас вийде цілий черепашачий панцир. Викладіть його на плоске блюдо, прикрасивши зверху розтопленої шоколадкою і присипавши подрібненими волоськими горіхами.
8. З шматочків банана сформуйте черепашці голову, лапки і маленький хвостик.
9. Подавайте торт до чаю або кави.
Приємного апетиту!